reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

DZIEWCZYNY OD BOLĄCYCH CYCÓW! Bierzecie może Ovarin?

Ja biorę od początku tego cyklu i nie dość, że mnie bolą, mrowieją, to jeszcze mam wrażenie, że z dnia na dzień są coraz bliższe eksplozji. No chyba, że to wiesiołek się w nich odkłada w ramach jakichś tłuszczowych implantów. 🤔🤪
nie biorę ani jednego, ani drugiego i mam bolące cyce 😝

reklama
właśnie należy nam się jak psu buda, ale np ja na histeroskopie na NFZ czekałam pół roku chyba w sumie, a gdybym robiła prywatnie to bym miała pewnie ją pewnie najszybciej jakbym mogła. I wcześniej bym wiedziała, że mam syf w macicy. A tak to nie miałam pojęcia i sobie czekałam pół roku.. Niestety, NFZ działa jak działa...
Ja na NFZ dostałam skierowanie na drożność przed miesiączką i w następnym cyklu miałam się zgłosić

DZIEWCZYNY OD BOLĄCYCH CYCÓW! Bierzecie może Ovarin?

Ja biorę od początku tego cyklu i nie dość, że mnie bolą, mrowieją, to jeszcze mam wrażenie, że z dnia na dzień są coraz bliższe eksplozji. No chyba, że to wiesiołek się w nich odkłada w ramach jakichś tłuszczowych implantów. 🤔🤪

Brałam ovarin ale nic takiego nie miałam, teraz biore ogestan

reklama
ale by być w miarę pewnym owulacji to musi trzy razy podskoczyć tak?
nie tyle podskoczyć, co trzy kolejne muszą być wyższe niż 6 przed nimi. W sensie przy najwyższej z 6 temperatur poprzedzających dzisiejszą narysuj sobie linie - jeżeli jutro Ci podskoczy, a pojutrze nawet spadnie, ale nie poniżej linii, to dalej możesz przypuszczać, że była owu

Do góry