reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Jak szybko działa ten wiesiołek? Stosuje drugi tydzien i mozliwe, ze juz działa? Mam wiecej sluzu mimo ze to jeszcze nie czas na ten plodny i ogolnie wcześniej raczej sucho mialam.
Dla mnie możliwe, mnie też się wydawało, że zadziałał szybko. Ja brałam po 6 tabletek dziennie. To jest jak jedzenie w sumie. Jak zjesz bigos to masz bąki już na drugi dzień 🤡

tak, dlatego nieraz dziewczyny robią kilka testów dziennie żeby „złapać” pik(achu hehe)

Mam nadzieję, ze Cię przyjmie, trzymam kciuki i daj znać jutro 🤞🏻

Na śniadanie?! Zadbasz sama o siebie czy ja mam przyjechać o Ciebie zadbać? A ostrzegam, ze mam w sobie sporo z babci! 😄

Very Funny Oops GIF by America's Funniest Home Videos's Funniest Home Videos

Miłość jest albo jej nie ma, nie można jej mierzyć ani porównywać, skoro wybraliście sie wzajemnie to znaczy, ze coś między Wami było ważnego :) a to, ze teraz jest inaczej, spokojniej to wcale nie znaczy, ze nie ma miłości ♥️

Best Friends Love GIF by Kennysgifs
ja używam clearblue i on niby jakoś powinien wyłapywać gdy robi się tylko rano bo porównuje do poprzedniego dnia...

Pozostaje mi miec nadzieję że ta temperatura będzie teraz rosnąć 😔

Załączniki

• 0d2851e9-4eeb-44b0-858a-56eebd4dd25f.jpeg
    0d2851e9-4eeb-44b0-858a-56eebd4dd25f.jpeg
    21,5 KB · Wyświetleń: 38
ja używam clearblue i on niby jakoś powinien wyłapywać gdy robi się tylko rano bo porównuje do poprzedniego dnia...

Pozostaje mi miec nadzieję że ta temperatura będzie teraz rosnąć 😔
no jak na dzisiaj to już wygląda przyzwoicie, jak jutro trochę podskoczy, to już bym na Twoim miejscu zaczynała się bardzo delikatnie cieszyć :)

reklama
Do góry