reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

ja nie ovarin, ale pueria uno - od kiedy biorę zaczęłam po raz pierwszy czuć, że w ogóle mam jajniki i z miesiąca na miesiąc zaczynam czuć coraz więcej i coraz bardziej intensywnie - może mają jakiś wspólny składnik. Choć nanovarinie chyba byłam w jakimś 2 albo 3cs i nic nie czułam, więc może to przypadek 🧐

Puerię też teraz biorę, ale tego nie wiążę, bo raczej nie ma tam nic takiego, co mogłoby tak podziałać. Chociaż lewy jajnik rzeczywiście codziennie ostatnio czuję. 😅

reklama
ja mam jeszcze teorie, że to przypadek i się organizm po prostu budzi do życia po latach na anty (chociaż mam potwierdzoną owu w 2cs, więc to nie tak, że nie miałam owu). Puerie uno zaczęłam chyba od 4cs brać (może od 5cs?), więc mogło się jakoś zgrać w czasie.
Ale no to takie gdybanie po prostu.
ja biorę puerię, ale też nie od początku starań, bo wcześniej jakieś inne witaminy brałam i zazwyczaj czuję owulację, nawet jak przestałam brać na pauzie zanim weszłam na anty 😝 Przed Puerią też czułam 😂

ja mam jeszcze teorie, że to przypadek i się organizm po prostu budzi do życia po latach na anty (chociaż mam potwierdzoną owu w 2cs, więc to nie tak, że nie miałam owu). Puerie uno zaczęłam chyba od 4cs brać (może od 5cs?), więc mogło się jakoś zgrać w czasie.
Ale no to takie gdybanie po prostu.
Hmm miałoby to sens po części bo ja biorę dopiero 1 cykl. A z drugiej strony anty nie biorę dłużej niż Ty (przynajmniej tak kojarzę)
Albo to po prostu przypadek. Albo na mnie mocno działa Inozytol.
Z drugiej strony mam jeszcze takie obserwacje, że 1 cykl na witaminie E super śluz, a teraz efekt zniknął. Sahara jak fix.
Jeszcze z eksperymentów mam zamiar NAC spróbować 🤣

Hmm miałoby to sens po części bo ja biorę dopiero 1 cykl. A z drugiej strony anty nie biorę dłużej niż Ty (przynajmniej tak kojarzę)
Albo to po prostu przypadek. Albo na mnie mocno działa Inozytol.
Z drugiej strony mam jeszcze takie obserwacje, że 1 cykl na witaminie E super śluz, a teraz efekt zniknął. Sahara jak fix.
Jeszcze z eksperymentów mam zamiar NAC spróbować 🤣
Ja też właśnie obstawiam inozytol, bo z nim nie miałam wcześniej do czynienia.

reklama
Do góry