reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
No właściwie jak pomyślę, to zaczęły boleć przed okresem i bolą do dziś (9dc). Do owulacji pewnie dopiero jeszcze jakieś 9 dni. No i nie wiem z tego wszystkiego czy umawiać się do starego na masaż, czy do lekarza na usg. 🤪
ja bym zwaliła na owulację, pęcherzyki rosną i Ci podrażniają cycuszki wibracjami 😂🤣

DZIEWCZYNY OD BOLĄCYCH CYCÓW! Bierzecie może Ovarin?

Ja biorę od początku tego cyklu i nie dość, że mnie bolą, mrowieją, to jeszcze mam wrażenie, że z dnia na dzień są coraz bliższe eksplozji. No chyba, że to wiesiołek się w nich odkłada w ramach jakichś tłuszczowych implantów. 🤔🤪
ja nie ovarin, ale pueria uno - od kiedy biorę zaczęłam po raz pierwszy czuć, że w ogóle mam jajniki i z miesiąca na miesiąc zaczynam czuć coraz więcej i coraz bardziej intensywnie - może mają jakiś wspólny składnik. Choć nanovarinie chyba byłam w jakimś 2 albo 3cs i nic nie czułam, więc może to przypadek 🧐

ja nie ovarin, ale pueria uno - od kiedy biorę zaczęłam po raz pierwszy czuć, że w ogóle mam jajniki i z miesiąca na miesiąc zaczynam czuć coraz więcej i coraz bardziej intensywnie - może mają jakiś wspólny składnik. Choć nanovarinie chyba byłam w jakimś 2 albo 3cs i nic nie czułam, więc może to przypadek 🧐
A to ciekawe bo ja po Puerii nic nie czuje.
Za to po Inofemie czulam bardzo mocno jajniki, że musiałam Nospę brać.

reklama
A to ciekawe bo ja po Puerii nic nie czuje.
Za to po Inofemie czulam bardzo mocno jajniki, że musiałam Nospę brać.
ja mam jeszcze teorie, że to przypadek i się organizm po prostu budzi do życia po latach na anty (chociaż mam potwierdzoną owu w 2cs, więc to nie tak, że nie miałam owu). Puerie uno zaczęłam chyba od 4cs brać (może od 5cs?), więc mogło się jakoś zgrać w czasie.
Ale no to takie gdybanie po prostu.

Do góry