Brownie1992
Moderator
Poszlo ranoUważaj żeby z bąka nie zrobiło się brownie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poszlo ranoUważaj żeby z bąka nie zrobiło się brownie
to jesienny bąk - z kasztanamiUważaj żeby z bąka nie zrobiło się brownie
ale by być w miarę pewnym owulacji to musi trzy razy podskoczyć tak?no jak na dzisiaj to już wygląda przyzwoicie, jak jutro trochę podskoczy, to już bym na Twoim miejscu zaczynała się bardzo delikatnie cieszyć
Dla mnie możliwe, mnie też się wydawało, że zadziałał szybko. Ja brałam po 6 tabletek dziennie. To jest jak jedzenie w sumie. Jak zjesz bigos to masz bąki już na drugi dzień
Właśnie mi przypomniałaś, jak mój mąż żegnał się że światem po czerwonym stolcu, zapomniawszy, że dzień wcześniej do obiadu były buraczkiPoszlo rano
Hehe nie czytałam opakowania, radziłam się tutaj. Ale na opakowaniu raczej nie ma zastosowania na śluz cipkowy tam raczej będzie mowa o włosach na głowieUuu duzo...
Ja tylko 2 (tak jest napisane na opakowaniu, ze 2 dziennie ) to wiecej brać?
Oczywiście, to już rytuał. Rano kawka a potemMam nadzieję, że to się wydarzyło na muszli
Też mnie goni po kapuczinieOczywiście, to już rytuał. Rano kawka a potem