reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

to jest za mądre na mnie w tej chwili, ale dziękuję, zrobiłam screena, jutro będę analizować!
Najbardziej przeraziło mnie to (i dlatego Wam wrzuciłam), że 17% przypadków niepłodności pozostaje niewyjaśniona mimo diagnostyki. To znaczy, że na 5 milionów par, które zmagają się z niepłodnością w US aż 850tys. nie dowie się nigdy jaka jest przyczyna.

reklama
My też kiedyś się często kłóciliśmy. Dosłownie o wszystko. Do momentu jak moja wspaniała babcia zasłabła, trafiła do szpitala, usłyszała diagnozę i za 2 tygodnie juz jej z nami nie było. Jak byśmy dostali obuchem w łeb. Stwierdziliśmy ze szkoda czasu na kłótnie. Od tego czasu minęło 6 lat. Kłócimy się niezwykle rzadko, każde nieporozumienie od razu wyjaśniamy, obracamy w żart. Nigdy nie było u nas cichych dni. Co najwyżej ciche godziny. W tamtym roku pokłóciliśmy się 1 raz i to o akwarium którego ja nie chciałam a chłop i tak kupił. Po czym i tak mu pomogłam je wnieść do domu i przygotować 😜

A w ogóle to Wam dzisiaj nie zdałam raportu wykresowego, ewidentnie idziemy w MAMA:

Załączniki

• 04a8a721-1219-425f-9767-c472bd519bd8.jpeg
    04a8a721-1219-425f-9767-c472bd519bd8.jpeg
    30,7 KB · Wyświetleń: 56
ja też jestem 8dpo z negatywnym testem, piję alkohol i kłóciłam się ze starym rano, ale potem jak był w robocie to na przerwie napisał, że przeprasza 🥰 Teraz czekam, aż wróci i cyce mnie bolą 😂
Pamietam jak kiedyś napisalas mu, żeby coś tam zrobił a on odpisał, ze jak mu obciągniesz 🤣🤣🤣 to teraz jest ten moment kiedy MUSISZ się odegrać 😂

reklama
Do góry