reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

to jest za mądre na mnie w tej chwili, ale dziękuję, zrobiłam screena, jutro będę analizować!
Najbardziej przeraziło mnie to (i dlatego Wam wrzuciłam), że 17% przypadków niepłodności pozostaje niewyjaśniona mimo diagnostyki. To znaczy, że na 5 milionów par, które zmagają się z niepłodnością w US aż 850tys. nie dowie się nigdy jaka jest przyczyna.

reklama
My też kiedyś się często kłóciliśmy. Dosłownie o wszystko. Do momentu jak moja wspaniała babcia zasłabła, trafiła do szpitala, usłyszała diagnozę i za 2 tygodnie juz jej z nami nie było. Jak byśmy dostali obuchem w łeb. Stwierdziliśmy ze szkoda czasu na kłótnie. Od tego czasu minęło 6 lat. Kłócimy się niezwykle rzadko, każde nieporozumienie od razu wyjaśniamy, obracamy w żart. Nigdy nie było u nas cichych dni. Co najwyżej ciche godziny. W tamtym roku pokłóciliśmy się 1 raz i to o akwarium którego ja nie chciałam a chłop i tak kupił. Po czym i tak mu pomogłam je wnieść do domu i przygotować 😜

A w ogóle to Wam dzisiaj nie zdałam raportu wykresowego, ewidentnie idziemy w MAMA:

Załączniki

• 04a8a721-1219-425f-9767-c472bd519bd8.jpeg
    04a8a721-1219-425f-9767-c472bd519bd8.jpeg
    30,7 KB · Wyświetleń: 60
ja też jestem 8dpo z negatywnym testem, piję alkohol i kłóciłam się ze starym rano, ale potem jak był w robocie to na przerwie napisał, że przeprasza 🥰 Teraz czekam, aż wróci i cyce mnie bolą 😂
Pamietam jak kiedyś napisalas mu, żeby coś tam zrobił a on odpisał, ze jak mu obciągniesz 🤣🤣🤣 to teraz jest ten moment kiedy MUSISZ się odegrać 😂

reklama
Do góry