reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
To ja dzisiaj 🐷
FB_IMG_1678821602583.jpg

W ramach ciekawostki:
1678821927331.png

Edit: dodaję źródło, żeby nie było.
J. Larry Jameson, Endocrinology, Harrison’s Principles of Internal Medicine, 17th Edition, chapter 10, str. 195

Ostatnia edycja:
czy to mozliwe by pik LH sie utrzymywal dosc krótko? na ile jest mozliwe ze jak robi sie je tylko rano to moga testy nie wychwycic? robie te clearblue ktore od 8 miesiecy zachwalalam i albo cos sie przesunelo w tym cyklu albo pik mi umknal 😭
tak, dlatego nieraz dziewczyny robią kilka testów dziennie żeby „złapać” pik(achu hehe)
Jutro rano będę dzwoniła do swojej lekarki czy mnie przyjmie dodatkowo po pacjentkach... Na szczęście moja Pani Doktor jest dosyć elastyczna i jak trzeba to przyjmie.
Mam nadzieję, ze Cię przyjmie, trzymam kciuki i daj znać jutro 🤞🏻
mam 8dpo i negatywny test, zjadłam właśnie pizze na śniadanie, nalalam sobie wino i czekam na męża aż wróci do domu, bo chyba będziemy się kłócić (nic związanego ze staraniami)
Na śniadanie?! Zadbasz sama o siebie czy ja mam przyjechać o Ciebie zadbać? A ostrzegam, ze mam w sobie sporo z babci! 😄

Very Funny Oops GIF by America's Funniest Home Videos

Proza życia. Jak czytam tu nieraz o waszych związkach, to u mnie chyba nie ma takiej wielkiej miłości 🙃
Miłość jest albo jej nie ma, nie można jej mierzyć ani porównywać, skoro wybraliście sie wzajemnie to znaczy, ze coś między Wami było ważnego :) a to, ze teraz jest inaczej, spokojniej to wcale nie znaczy, ze nie ma miłości ♥️
Best Friends Love GIF by Kennysgifs

mam 8dpo i negatywny test, zjadłam właśnie pizze na śniadanie, nalalam sobie wino i czekam na męża aż wróci do domu, bo chyba będziemy się kłócić (nic związanego ze staraniami)
ja też jestem 8dpo z negatywnym testem, piję alkohol i kłóciłam się ze starym rano, ale potem jak był w robocie to na przerwie napisał, że przeprasza 🥰 Teraz czekam, aż wróci i cyce mnie bolą 😂

reklama
Do góry