reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Akurat nie chce się jakoś mocno uzewnętrzniać w tym temacie, bo to trudno wyjaśnić i zrozumieć, ale pierwsze dwa lata naszego związku były bardzo trudne, w sumie nie wiem, czy można to było wtedy nazwać związkiem. Ale wszystko to zostawiliśmy za sobą, do wczorajszego wieczora, kiedy nabrałam uzasadnionych wątpliwości, że problem powrócił. I po całej nocy i dzisiejszym dniu trawienia tego chyba pora po prostu zapytać go wprost. A później niech się dzieje co chce 🤷‍♀️

@Owulacja a z czego wynikają te kłótnie?

@Avy można tak powiedzieć, że załatwiam trzy posiłki jednym 😁
Bidulka 🥰🥰

Mam nadzieję, że obędzie się bez grubej awantury i dojdziecie do porozumienia. Trzymam za Was kciuki bo z tego co piszesz to fajna i wartościowa z Was para 😘

reklama
Akurat nie chce się jakoś mocno uzewnętrzniać w tym temacie, bo to trudno wyjaśnić i zrozumieć, ale pierwsze dwa lata naszego związku były bardzo trudne, w sumie nie wiem, czy można to było wtedy nazwać związkiem. Ale wszystko to zostawiliśmy za sobą, do wczorajszego wieczora, kiedy nabrałam uzasadnionych wątpliwości, że problem powrócił. I po całej nocy i dzisiejszym dniu trawienia tego chyba pora po prostu zapytać go wprost. A później niech się dzieje co chce 🤷‍♀️

Ja nie umiem tak ładnie napisać jak Ty. Ale na tyle na ile Cię "znam" to jesteście mądrymi ludźmi, którzy będą potrafili na spokojnie swoje problemy przepracować. Wierzę, że się dogadacie bez zbędnych awantur. Trzymam za Was mocno kciuki. Niech kłótnia zakończy się seksem na zgodę :)

To chyba znam ten „ból”….Z tym, że ja raczej nigdy nie czekałam na księcia na białym koniu, więc ta proza nawet mnie jakoś nie dobija. Ale gdyby nie forum to czasem byłoby mi trudno, bo też nie mam oprócz mamy nikogo komu mogę wylać swoje żale. Ty masz kogoś bliskiego oprócz dziecka i męża?
Nie 🐷 na prawdę nie

O cokolwiek Wam chodzi, trzymam kciuki żeby było dobrze. Nasz początek też był bardzo dziwny (wolałabym teraz o tym nie pisać, zawsze źle na mnie działa wracanie do tamtych chwil), ale na razie się udało to pokonać i chociaż wiem, że zawsze może się posypać to mocno wierzę, że nas to umocniło.
Z tego co piszesz o mężu to super facet, który Cię kocha, Ty kochasz Go, więc wierzę, że to ze wszystkim wygra 💪. Miłość czasem nie wystarcza, wiem, ale jesteś super mądrą kobietą i na pewno znajdziesz rozwiązanie w każdej sytuacji.

Załączniki

• 5CAEB7BC-15C1-4756-BD6F-F80FF4ED5C46.jpeg
    5CAEB7BC-15C1-4756-BD6F-F80FF4ED5C46.jpeg
    291,7 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry