Avy
Fanka BB :)
Taaaa i jeszcze dorzucmy cos z kolorami do kompletu dyskryminacyjnego
Na życzenie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taaaa i jeszcze dorzucmy cos z kolorami do kompletu dyskryminacyjnego
No i szafa gra, pełna lista do dyskryminacji gotowa hahahahaha.
Na życzenie
no to może do równej godziny koniecNiech mnie ktoś stąd wywali, bo muszę się uczyć, a ciągle na forum siedzę!!!
Nie no... to tylko początek listy. Ale jeśli miałybyśmy taką listę stworzyć to nawet 2222 strony by nie wystarczyły. W takim jakiś popapranym społeczeństwie żyjemy, pełnym dyskryminacji. Ludzie chyba za bardzo się w życiu nudzą...No i szafa gra, pełna lista do dyskryminacji gotowa hahahahaha.
Have fun!
I ja tez! Termin na listopad, grudzień czy styczeń średnio mi się widzi ale po cichu liczę, że na złość mi się to udaJa tez! chociaż jakbym miała wybierać to wybrałabym pierwszą połowę roku. Ale Olka może wybrzydzać bo ma już dużo dzieci to niech se teraz przy kolejnych planuje tak jak jej pasuje
hahahaha powodzenia
Też mam ten plan. Nie po to teraz maraton z mężem odczyniam żeby dwóch kresek nie było .Mam dla Was bardzo ważną wiadomość
Otóż ja ZACHODZĘ w marcu i koniec. Mówię Wam, to już pewniak 10/10
Wow... piękna beta. Przypomnij w którym dniu cyklu jesteś teraz?Dobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Mnie tam grudzień nie straszny. Mam córę z początku roku (luty) to mogę mieć teraz np. chłopaka z grudniaJa tam nie wybrzydzam Biorę dzieciora z dowolnego dnia roku!