Owulacja
Fanka BB :)
Akurat mam sraczkę po wiesiołku więc nadrabiam z muszliHave fun!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat mam sraczkę po wiesiołku więc nadrabiam z muszliHave fun!
To enjoyAkurat mam sraczkę po wiesiołku więc nadrabiam z muszli
Bez szczegółów proszę!Akurat mam sraczkę po wiesiołku więc nadrabiam z muszli
Dokladnie wczoraj skończyłam go brać. A ty na co go dostałaś?Teraz jeszcze tak patrzę na ten Augmentin i końską dawkę tego dostałam. Dwa razy dziennie 875mg+125mg.
No prosze ile koleżanek jeździ na mojej trasie metra ja metro marymontJa!
Jeżdżę tak z 2 razy w tygodniu pl. Wilsona-Wierzbno
przyszła @Owulacja i już tematy około kibloweAkurat mam sraczkę po wiesiołku więc nadrabiam z muszli
Wymaz z szyjki macicy wyszedł mi dodatni.Dokladnie wczoraj skończyłam go brać. A ty na co go dostałaś?
Znajoma spod białoruskiej granicy jechała do Warszawy i jak usłyszała, ze metro marymont to powiedziała, ze wielka szkoda, bo nigdy metrem nie jechała no ale jak remont to co zrobiszNo prosze ile koleżanek jeździ na mojej trasie metra ja metro marymont