Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
A to matematycznie wciąż są po 30-tceMyśle, ze pandzie chodzi o to, ze ludzie ze zdjęcia to raczej blizej 45 niż 30
Nie złapałam, sorry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to matematycznie wciąż są po 30-tceMyśle, ze pandzie chodzi o to, ze ludzie ze zdjęcia to raczej blizej 45 niż 30
Właśnie, było podejrzewane późne zagnieżdżenie ale przy takiej becie to chyba nie ma obaw?O zesz kurde molek bolek SWIETNA BETA
to mi się podobaJa tam nie wybrzydzam Biorę dzieciora z dowolnego dnia roku!
to matematycznie wciąż są po 30-tce
Zobacz załącznik 1501671
Patrzcie jaka reklama na FB!!!!!!!! WTF????!!!!
w tych czasach chyba powinni przesunąć te widełkiW końcu od 35 roku życia już ciąża geriatryczna
i tak jesteś łaskawa dla nich on te 45 to chyba w polu przepracowałMyśle, ze pandzie chodzi o to, ze ludzie ze zdjęcia to raczej blizej 45 niż 30
Ja tez! chociaż jakbym miała wybierać to wybrałabym pierwszą połowę roku. Ale Olka może wybrzydzać bo ma już dużo dzieci to niech se teraz przy kolejnych planuje tak jak jej pasujeJa tam nie wybrzydzam Biorę dzieciora z dowolnego dnia roku!
Dokładnie. To lepiej postawić na inne produkty.no właśnie tak myślałam że to moze być dla Ciebie ważne. Małe ilości pewnie nie zrobią różnicy ale z drugiej strony te małe ilości też pozytywnie na estradiol nie wpłyną
W końcu od 35 roku życia już ciąża geriatryczna
Przy 40 to już dinozaurza, @Madame JS co Ty na tow tych czasach chyba powinni przesunąć te widełki