Aczkolwiek@to_na_pralkę
Fanka BB :)
To już wiemy, jaka jest etymologia tego określeniaW końcu od 35 roku życia już ciąża geriatryczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To już wiemy, jaka jest etymologia tego określeniaW końcu od 35 roku życia już ciąża geriatryczna
Słodki jeżu w malinach, sikam jak patrze na tego dinozauraPrzy 40 to już dinozaurza, @Madame JS co Ty na to
Jak ja kochałam diznozaury z otwartą buzią (warunek konieczny) jako dziecko .Przy 40 to już dinozaurza, @Madame JS co Ty na to
no nie mów że tak nas widzą po 35W końcu od 35 roku życia już ciąża geriatryczna
Któż to mógłby się tak przebrać na rurkę, No któż…Słodki jeżu w malinach, sikam jak patrze na tego dinozaura
Dinozaur w koronie ?Któż to mógłby się tak przebrać na rurkę, No któż…
Ja się też sie dopisujeKurde jak nas dużo z Warszawy
Ta Pani ma "ponad 30 lat" czy ten Pan z tyłu? Bo dla mnie to oboje na ponad 50 wyglądająZobacz załącznik 1501671
Patrzcie jaka reklama na FB!!!!!!!! WTF????!!!!
A może czują się na 25? Dyskryminacja!Ta Pani ma "ponad 30 lat" czy ten Pan z tyłu? Bo dla mnie to oboje na ponad 50 wyglądają
Taaaa i jeszcze dorzucmy cos z kolorami do kompletu dyskryminacyjnegoA może czują się na 25? Dyskryminacja!