reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Dziewczyny, ja Was bardzo przepraszam, ale ogarnęłam konsultację na czacie w apce Luxmed i czekałam prawie dwie godziny na endo.

Już dostałam zalecenia oraz skierowania na badania.

Jeju, 69 powiadomień miałam.
Przypadek z tym 69 😎?

Wszystkim Wam bardzo dziękuję za obecność, dyskusje, rady, pomoc.

Jak ogarnę Wasze wiadomości, to potem zmykam na Mamuśki.
Ewentualnie w piątek tylko dam update przyrostu.

Dziewczyny, ja Was bardzo przepraszam, ale ogarnęłam konsultację na czacie w apce Luxmed i czekałam prawie dwie godziny na endo.

Już dostałam zalecenia oraz skierowania na badania.

Jeju, 69 powiadomień miałam.
Przypadek z tym 69 😎?

Wszystkim Wam bardzo dziękuję za obecność, dyskusje, rady, pomoc.

Jak ogarnę Wasze wiadomości, to potem zmykam na Mamuśki.
Ewentualnie w piątek tylko dam update przyrostu.
To nam chociaż napisz, co endo powiedzial(a). Zostanie może w pamięci innym dziewczynom 😘

Bez szczegółów proszę! 😂

przyszła @Owulacja i już tematy około kiblowe 😂🤣

Jak jest @Owulacja to zazwyczaj wjeżdża temat 💩💩💩💩
🤣🤣🤣

Jak jest @Owulacja
to zazwyczaj wjeżdża sraczka 🤣
Jeżeli chociaż jedna z was uśmiechnęła się na widok mojego wpisu tutaj, to moje serduszko się raduje 😉

A to, że taka ze mnie bywa śmieszka, to wychodzi mi tak naturalnie, niczym luźny stolec po zbyt tłustym posiłku 😆☺️😌

Jeżeli chociaż jedna z was uśmiechnęła się na widok mojego wpisu tutaj, to moje serduszko się raduje 😉

A to, że taka ze mnie bywa śmieszka, to wychodzi mi tak naturalnie, niczym luźny stolec po zbyt tłustym posiłku 😆☺️😌
Jako ekspert mówisz, że na przetkanie dodać masło wszędzie albo keto mega tłusty posiłek i pojdzie 💩?!
Ja mam zawsze problem, jak gdzieś wyjadę i nie jestem w domu u siebie. Normalnie psychika blokuje...

reklama
Do góry