kicikocia
Fanka BB :)
kurde to tylko ja taka biedna? ja mam tylko flaszkę naszą weselną z naszego wesela na którym nie było alkoholu
Mieliście bezalkoholowe wesele?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurde to tylko ja taka biedna? ja mam tylko flaszkę naszą weselną z naszego wesela na którym nie było alkoholu
Żeby tylko na każdą okazję nie zaczęli Ci dawać statuetek, bo będziesz musiała dobudówkę zrobićnie no, coś z nią zrobię, za naście lat będę mówiła dziecku, że musi się uczyć i ciężko pracować, to też takie będzie dostawać
My pomalowaliśmy na razie gruntem.Rany! Nasze też takie były! Wspomnienia wracają! Ja kupiłam najtańsze dywaniki na schody, żeby piachu nie roznosić po chacie.
witrynę sobie zamontujeŻeby tylko na każdą okazję nie zaczęli Ci dawać statuetek, bo będziesz musiała dobudówkę zrobić
Kurva mi nic nie dająu nas też dają alko na każdą okazję, ale mi się to akurat nie podoba i uważam, że pracodawca nie powinien obdarowywać pracowników alkoholem. Więc dzisiaj dostałam tylko wielką i cieżką grawerowaną szklaną statuetkę i nie wiem co z nią zrobię
W naszym domu nie będzie dywanów.Połóż sobie na nie jakiś czerwony dywan i będzie git
Mi też nie! Ja chcę statuetkę! Myślicie, że to byłoby dziwne gdybym sama sobie kupiła?Kurva mi nic nie dają
Tylko trochęMi też nie! Ja chcę statuetkę! Myślicie, że to byłoby dziwne gdybym sama sobie kupiła?