reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Przez weekend nie robiłam testu, dzisiaj zrobiłam, ale nie z porannego moczu bo musiałam po test jechać. Chyba nic nie ma. Okresu dalej brak, piersi pobolewają, brzuch boli czasami jak na okres.

Załączniki

• 07cb0246-0cbc-44ae-9a43-1f0fe1826048.jpeg
    07cb0246-0cbc-44ae-9a43-1f0fe1826048.jpeg
    16,3 KB · Wyświetleń: 105
reklama
A wiecie co? A gowno prawda… w **** mi przykro, ze się nie udało 😭 Ale to taka przykrość, ze jutro już będzie humor gitówa ale jednak staram się nie przymulic 🤣 Pijemy winko, robi się kąpiel… mam nadzieje, ze dziś przejdzie z kolejnym kieliszkiem proseczko 🤷‍♀️ może i brzmię jak rasowa alkoholiczka… Ale dziś chyba tylko alkohol mi pomoże 🤦‍♀️ Przepraszam 🤦‍♀️
Nie masz za co przepraszać.
Wbijaj do mnie ja mam 3 butle prosecooo ;-))

A wiecie co? A gowno prawda… w **** mi przykro, ze się nie udało 😭 Ale to taka przykrość, ze jutro już będzie humor gitówa ale jednak staram się nie przymulic 🤣 Pijemy winko, robi się kąpiel… mam nadzieje, ze dziś przejdzie z kolejnym kieliszkiem proseczko 🤷‍♀️ może i brzmię jak rasowa alkoholiczka… Ale dziś chyba tylko alkohol mi pomoże 🤦‍♀️ Przepraszam 🤦‍♀️
nie smuć się🌷 też ostatnio miałam takiego dołka jak zawitał okres ale pożegnałam się z nim niedawno i to na cały ten rok, zrób to samo potem, no przecież musi zadziałać co nie🤞

reklama
Do góry