Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A kto ma mi kupić jak ja pracuję w firmie "sama sobie szefem"?Tylko trochę
tak ale to ze względu na to że był to w sumie taki ' obiad dla najbliższych ' dużo i tak osób mamy niepijących. Mieliśmy występ magika, żeby nie było nudyMieliście bezalkoholowe wesele?
Daj adres paczkomatu szefowoA kto ma mi kupić jak ja pracuję w firmie "sama sobie szefem"?
Sama sobie sterem żeglarzem i okrętemA kto ma mi kupić jak ja pracuję w firmie "sama sobie szefem"?
tak ale to ze względu na to że był to w sumie taki ' obiad dla najbliższych ' dużo i tak osób mamy niepijących. Mieliśmy występ magika, żeby nie było nudy
A my kretyni kupiliśmy więcej wódki myśląc, że będzie na chrzciny. W garażu leży 5 kartonów wódytak ale to ze względu na to że był to w sumie taki ' obiad dla najbliższych ' dużo i tak osób mamy niepijących. Mieliśmy występ magika, żeby nie było nudy
Chciałabym zarabiać średnią krajowąCeny są masakra. Nie mam pojęcia jak ktoś kto zarabia średnią krajową jest w stanie sobie na takie leczenie pozwolić. Do tego jeszcze trzeba gdzieś mieszkać i coś jeść.
Staram się póki co kosztów nie liczyć, żeby nie zwariować. Jeśli będzie konieczne ivf to wtedy dopiero będzie bolało po kieszeni...
W policji są braki bo @997tenNumerToKlopoty siedzi na L4Chciałabym zarabiać średnią krajową
Ps. Tak, pracuje w urzędzie.
Jeśli w Skarbówce to już Cię nie lubięChciałabym zarabiać średnią krajową
Ps. Tak, pracuje w urzędzie.