Brownie1992
Moderator
To mój wróg więc ja teżJeśli w Skarbówce to już Cię nie lubię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To mój wróg więc ja teżJeśli w Skarbówce to już Cię nie lubię
Jeszcze się przyda! ZobaczyszA my kretyni kupiliśmy więcej wódki myśląc, że będzie na chrzciny. W garażu leży 5 kartonów wódy
ej ale teraz jak się uda to chyba z tej radości to te 5 to nie wystarczyA my kretyni kupiliśmy więcej wódki myśląc, że będzie na chrzciny. W garażu leży 5 kartonów wódy
i jak dla mnie to kobieta w policji wcale zle nie zarabiaW policji są braki bo @997tenNumerToKlopoty siedzi na L4
Jeszcze się przyda! Zobaczysz
Sie nie uda to przynajmniej zrobię gruba imprezę i zaproszę staraczkiej ale teraz jak się uda to chyba z tej radości to te 5 to nie wystarczy
Do tego na dzień kobiet albo w upały puszczają o 12, a w ciazy to nie pozwalają pracować i wysyłają na l4i jak dla mnie to kobieta w policji wcale zle nie zarabia
Nie przyjmuję do wiadomości, że miałoby się nie udać!Sie nie uda to przynajmniej zrobię gruba imprezę i zaproszę staraczki
Zawsze trzeba mieć alternatywny plan.Nie przyjmuję do wiadomości, że miałoby się nie udać!
Pierwsze słyszę żeby policjanci w upały szli do domu xD i na Śląsku i w malopolsce puszczają tylko cywili xDDo tego na dzień kobiet albo w upały puszczają o 12, a w ciazy to nie pozwalają pracować i wysyłają na l4