Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój z roboty przynosi na każdą okazję whisky. I smęci zawsze dlaczego oni wszyscy muszą być tacy fancy i że woli wódkę, bo on prosty chłopakkurde to tylko ja taka biedna? ja mam tylko flaszkę naszą weselną z naszego wesela na którym nie było alkoholu
skoro nie myślałaś tak wcześniej, to kto wie nie mow hop jak nie przeskoczyszja dziś miałam taką myśl, ze zawsze się mówi nowy cykl - nowe szanse a u mnie teraz czekam na okres i pomyślałam - nowy cykl i dalej bez szans
Za dużo nasikaneCo myślicie dziewczyny o tym, łudzić się jeszcze?
u nas też dają alko na każdą okazję, ale mi się to akurat nie podoba i uważam, że pracodawca nie powinien obdarowywać pracowników alkoholem. Więc dzisiaj dostałam tylko wielką i cieżką grawerowaną szklaną statuetkę i nie wiem co z nią zrobięMój z roboty przynosi na każdą okazję whisky. I smęci zawsze dlaczego oni wszyscy muszą być tacy fancy i że woli wódkę, bo on prosty chłopak
Pozdro z klity 50 metrowejU nas rata dwukrotnie, ale nie żałujemy bo w tych pieniądzach mielibyśmy jakąś klite może 50 metrowa a tak to mamy fajny dom. Może w połowie niewykończony, ale mąż działa. Do tego pies ma przestrzeń, ja mogę uprawiać swoje badyle.
Połóż sobie na nie jakiś czerwony dywan i będzie gitNasze schody wyglądają dalej tak
A wyprowadzka to był hit.
Przeprowadzaliśmy się i w ten sam dzień montowaliśmy kibel i prysznic. Reszta to był stan surowy.
Edit pod schodami spi Bruno
Hahaha! Widzisz? Trzeba było cieszyć się z alko To przynajmniej można wypić albo wydaću nas też dają alko na każdą okazję, ale mi się to akurat nie podoba i uważam, że pracodawca nie powinien obdarowywać pracowników alkoholem. Więc dzisiaj dostałam tylko wielką i cieżką grawerowaną szklaną statuetkę i nie wiem co z nią zrobię
nie no, coś z nią zrobię, za naście lat będę mówiła dziecku, że musi się uczyć i ciężko pracować, to też takie będzie dostawaćHahaha! Widzisz? Trzeba było cieszyć się z alko To przynajmniej można wypić albo wydać
A wiecie co? A gowno prawda… w **** mi przykro, ze się nie udało Ale to taka przykrość, ze jutro już będzie humor gitówa ale jednak staram się nie przymulic Pijemy winko, robi się kąpiel… mam nadzieje, ze dziś przejdzie z kolejnym kieliszkiem proseczko może i brzmię jak rasowa alkoholiczka… Ale dziś chyba tylko alkohol mi pomoże Przepraszam