Nasturtium
Fanka BB :)
A to dziękuję.soja może podbić TSH
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dziękuję.soja może podbić TSH
Przyzwyczajaj się, jak nie te, to wszystkie kliniki leczenia niepłodności, na rolkach robiące testy ciążowe pozytywne of kors i ciężarne albo noworodkiZobacz załącznik 1501671
Patrzcie jaka reklama na FB!!!!!!!! WTF????!!!!
Widziałam toZobacz załącznik 1501671
hahahahaZobacz załącznik 1501671
moze to zdjecie z przekazania dziadkom dobrej nowiny?Zobacz załącznik 1501671
Myśle, ze pandzie chodzi o to, ze ludzie ze zdjęcia to raczej blizej 45 niż 30Przyzwyczajaj się, jak nie te, to wszystkie kliniki leczenia niepłodności, na rolkach robiące testy ciążowe pozytywne of kors i ciężarne albo noworodki
Pomylili kadry- to fotka z przekazania nowiny dziadkomZobacz załącznik 1501671
no właśnie tak myślałam że to moze być dla Ciebie ważne. Małe ilości pewnie nie zrobią różnicy ale z drugiej strony te małe ilości też pozytywnie na estradiol nie wpłynąA to dziękuję.
Dokladnie, jak dla mnie powyżej 50Myśle, ze pandzie chodzi o to, ze ludzie ze zdjęcia to raczej blizej 45 niż 30