MyszkaMiki30
Fanka BB :)
super trzymam kciukiDobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
super trzymam kciukiDobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Gratulacje jeszcze raz , dobrego przyrostu i nudnych 9 miesiecyDobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
fajnie fajnie coraz fajniej jeszcze fajniej jak byśmy tu wszystkie zaszły na forum i to w marcu, wiem że większość z nas średnio widzi bejbi na koniec roku, ale cóż nie ma wybrzydzaniaKurde jak nas dużo z Warszawy
no i pięknie! TSH idzie w górę w ciąży, więc bez paniki, do ogarnięciaDobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
miejsca jest sporoEj, ja tez chce z Wami
Dziwne te wyniki jakieś Ciąża powyzej 5mlu a niżej napisane 1-10 tydz od 202mlu trzymam kciuki za dobry przyrost, robisz jutro czy czekasz 48godz?
Ja tam nie wybrzydzam Biorę dzieciora z dowolnego dnia roku!fajnie fajnie coraz fajniej jeszcze fajniej jak byśmy tu wszystkie zaszły na forum i to w marcu, wiem że większość z nas średnio widzi bejbi na koniec roku, ale cóż nie ma wybrzydzania
Tez mam mnóstwo wspomnień z nimkiedyś park obok Wilsona był miejscem moich randek dawno temu w liceum marzlam na tych ławeczkach nawet zimą
soja może podbić TSHChciałabym spróbować podnieść dietą estradiol. Produkty sojowe są chyba bardzo dobre? Pamiętam, że były jakieś kontrowersje dotyczące soi odnośnie układu hormonalnego, ale jak czytam to w moim przypadku powinna się sprawdzić.. No chyba, że się mylę to wyprowadźcie mnie proszę z błędu.
Soja tak. Do tego siemię lniane, brokuły, suszone daktyle czy morele.Chciałabym spróbować podnieść dietą estradiol. Produkty sojowe są chyba bardzo dobre? Pamiętam, że były jakieś kontrowersje dotyczące soi odnośnie układu hormonalnego, ale jak czytam to w moim przypadku powinna się sprawdzić.. No chyba, że się mylę to wyprowadźcie mnie proszę z błędu.