AnnMar88
Moderator
Gratuluje, super że kolejna długoterminowa staraczka sie "wykrusza"Dobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluje, super że kolejna długoterminowa staraczka sie "wykrusza"Dobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Ej, ja tez chce z Wamimożesz sobie rodzić kiedy chcesz, ale na wątku ciążowym mamy być razem Mi na dzień dzisiejszy flo pokazuje termin na 28.11, ale ja znowu będę miała CC wcześniej
Dziwne te wyniki jakieś Ciąża powyzej 5mlu a niżej napisane 1-10 tydz od 202mlu trzymam kciuki za dobry przyrost, robisz jutro czy czekasz 48godz?Dobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Gratuluję kochana będzie dobrze TSH szybko zabijesz lekamiDobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Pl. Wilsona moja stacja ale finał na ŚwiętokrzyskiejJa!
Jeżdżę tak z 2 razy w tygodniu pl. Wilsona-Wierzbno
kiedyś park obok Wilsona był miejscem moich randek dawno temu w liceum marzlam na tych ławeczkach nawet zimąPl. Wilsona moja stacja ale finał na Świętokrzyskiej
„Dla nas” brzmi u Ciebie obiecująco i to w listopadzieNoo na pewni nie jest okresowy. Wyklucza raczej CP. Także myślę, że możesz grzać dla nas miejsce na listopadowych mamach
GratulacjeDobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka.
Laboratorium było „przytomne” i widząc wynik bety, wstawiło już normy dla ciężarnychGratulacje! Migiem do endokrynologa, bierzesz coś teraz na tarczycę czy wcześniej nie leczyłaś?
W ogóle jakie dziwne zakresy referencyjne
Kurde jak nas dużo z Warszawykiedyś park obok Wilsona był miejscem moich randek dawno temu w liceum marzlam na tych ławeczkach nawet zimą