reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
możesz sobie rodzić kiedy chcesz, ale na wątku ciążowym mamy być razem 😂 Mi na dzień dzisiejszy flo pokazuje termin na 28.11, ale ja znowu będę miała CC wcześniej 😝
Ej, ja tez chce z Wami ♥️
Dobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka😔.
Dziwne te wyniki jakieś 🤔 Ciąża powyzej 5mlu a niżej napisane 1-10 tydz od 202mlu🤔 trzymam kciuki za dobry przyrost, robisz jutro czy czekasz 48godz?

Noo na pewni nie jest okresowy. Wyklucza raczej CP. Także myślę, że możesz grzać dla nas miejsce na listopadowych mamach ❤️😁
„Dla nas” brzmi u Ciebie obiecująco i to w listopadzie 😁
Dobra, mam resztę.
Tylko to TSH…Kurka😔.
Gratulacje 😘😘
Zwiększ letrox już. Ja przed pierwsza ciaza miałam powiedziane od razu: jest 25, ale gdyby zaszła Pani w ciąże od razu zwiększamy do 37,5 bez czekana na wizytę ;)
Gratulacje! Migiem do endokrynologa, bierzesz coś teraz na tarczycę czy wcześniej nie leczyłaś?
W ogóle jakie dziwne zakresy referencyjne 🤔
Laboratorium było „przytomne” i widząc wynik bety, wstawiło już normy dla ciężarnych 😉

reklama
Do góry