reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Dziewczyny nayebałyście od wczoraj od 15 ponad 40 stron. A, że tyle sie tutaj dzieje to musiałam nadrobić wszystkie po kolei .... :D

Relief Reaction GIF by Rose McGowan
O rrrany, jak Ci się udało to nadrobić??
303/491 :-D
Do ivf droznośc nie jest wymagana.
To tak przy okazji - u nas jest, a przy niedrożnych polecają usunięcie jajowodów, bo inaczej gromadzący się w nich płyn może uniemożliwiać zagnieżdżenie.

reklama
Jak nick wskazuje mam na imię Justyna i mam córkę Marcelinkę, która 23.03 kończy 2 latka, poza tym jestem studentką pielęgniarstwa, uwielbiam siedzieć w kuchni, piec, smażyć i gotować 😜 pochodzę z centrum, a poza tym wiem, że nic nie wiem 🤪 miło was poznać 😊 planowana ciąża mnie trochę stresuje, z racji pierwszej wpadki, jestem trochę zielona w cały ten proces, ale napewno damy radę 😁
Moja córka kończy 2 latka 24.03 ;) Witaj :)

Oj pod względem temperatur zimą to bym chyba nie wytrzymała :D ciekawe czemu się tam nie robi izolacji i ogrzewania, za mało zimna zima i się nie opłaca? A np ludzie się nie dogrzewają klimą?

Ja mam na tyle szczęście z moim mężem że nie dość że skończyliśmy ten sam kierunek studiów (tylko mąż 5 lat wcześniej niż ja) to jeszcze w ogóle nie pracujemy w zawodzie, ale ja jestem project managerem głównie w tematach logistyki a mąż programistą w firmie która obsługuje programy produkcyjno-logistyczno- sprzedażowe że tak to nazwę :D więc mocno siedzimy w swoich tematach, tylko jakby po przeciwnych stronach barykady bo ja u siebie współpracowałam z programistami a on u siebie z konsultantami/PM-ami. Dzięki temu zawsze jak rozmawiamy o pracy to dobrze wiemy o co chodzi ale też umiemy spojrzeć na typowe konflikty z perspektywy drugiej strony :d
A ze studiami to też mamy śmieszną historię, bo jak się poznaliśmy to ja jeszcze studiowałam, mąż już nie, no i uczyłam się na jakiś egzamin z mechaniki gruntów. Po roczniku krążyły materiały z poprzednich lat, robię te zadania, liczę liczę i coś mi się nie zgadza. Idę do męża, wtedy jeszcze chłopaka, mówię weź zerknij czy ja dobrze myślę. On patrzy a to jego materiały które sam przygotował swojemu rocznikowi te 5 lat temu :D liczy liczy, no błąd faktycznie miał. Co się okazało? Mąż zdał za pierwszym razem, koledzy poprosili go o przygotowanie obliczeń do zadań z innych grup bo ogarniał o co chodzi. Mąż nie zauważył że w treści było jakieś zaprzeczenie czy tam znak minusa, w każdym razie jeden ważny czynnik dzięki któremu całe obliczenia zrobił źle :p i mówi że on się dziwił czemu ludzie nie zdawali skoro mieli gotowe obliczenia a to takie proste.
Swoją drogą to też pokazuje jacy ludzie są bezmyślni że totalnie bez zrozumienia się uczyli na pamięć obliczeń 🤦
Chyba kiedyś te zimy były cieplejsze i mniej uciążliwe 🤷🏼‍♀️ My dogrzewamy klimą i olejowymi kaloryferami, ale wiatr całe ciepło moment wywiewa. Kocyki elektryczne są mega, ale jakoś teraz przy dziecku boję się używać :/ Zima jest taka, że zawsze na dworze przyjemniej i cieplej niż w domu (chyba, że leje i wieje jednocześnie). A i jeszcze w Polsce jak jest 18 st to jest miło, tutaj dupa odmarza 🤷🏼‍♀️

reklama
Do góry