reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Dziewczyny nayebałyście od wczoraj od 15 ponad 40 stron. A, że tyle sie tutaj dzieje to musiałam nadrobić wszystkie po kolei .... :D

Relief Reaction GIF by Rose McGowan
O rrrany, jak Ci się udało to nadrobić??
303/491 :-D
Do ivf droznośc nie jest wymagana.
To tak przy okazji - u nas jest, a przy niedrożnych polecają usunięcie jajowodów, bo inaczej gromadzący się w nich płyn może uniemożliwiać zagnieżdżenie.

reklama
Jak nick wskazuje mam na imię Justyna i mam córkę Marcelinkę, która 23.03 kończy 2 latka, poza tym jestem studentką pielęgniarstwa, uwielbiam siedzieć w kuchni, piec, smażyć i gotować 😜 pochodzę z centrum, a poza tym wiem, że nic nie wiem 🤪 miło was poznać 😊 planowana ciąża mnie trochę stresuje, z racji pierwszej wpadki, jestem trochę zielona w cały ten proces, ale napewno damy radę 😁
Moja córka kończy 2 latka 24.03 ;) Witaj :)

Oj pod względem temperatur zimą to bym chyba nie wytrzymała :D ciekawe czemu się tam nie robi izolacji i ogrzewania, za mało zimna zima i się nie opłaca? A np ludzie się nie dogrzewają klimą?

Ja mam na tyle szczęście z moim mężem że nie dość że skończyliśmy ten sam kierunek studiów (tylko mąż 5 lat wcześniej niż ja) to jeszcze w ogóle nie pracujemy w zawodzie, ale ja jestem project managerem głównie w tematach logistyki a mąż programistą w firmie która obsługuje programy produkcyjno-logistyczno- sprzedażowe że tak to nazwę :D więc mocno siedzimy w swoich tematach, tylko jakby po przeciwnych stronach barykady bo ja u siebie współpracowałam z programistami a on u siebie z konsultantami/PM-ami. Dzięki temu zawsze jak rozmawiamy o pracy to dobrze wiemy o co chodzi ale też umiemy spojrzeć na typowe konflikty z perspektywy drugiej strony :d
A ze studiami to też mamy śmieszną historię, bo jak się poznaliśmy to ja jeszcze studiowałam, mąż już nie, no i uczyłam się na jakiś egzamin z mechaniki gruntów. Po roczniku krążyły materiały z poprzednich lat, robię te zadania, liczę liczę i coś mi się nie zgadza. Idę do męża, wtedy jeszcze chłopaka, mówię weź zerknij czy ja dobrze myślę. On patrzy a to jego materiały które sam przygotował swojemu rocznikowi te 5 lat temu :D liczy liczy, no błąd faktycznie miał. Co się okazało? Mąż zdał za pierwszym razem, koledzy poprosili go o przygotowanie obliczeń do zadań z innych grup bo ogarniał o co chodzi. Mąż nie zauważył że w treści było jakieś zaprzeczenie czy tam znak minusa, w każdym razie jeden ważny czynnik dzięki któremu całe obliczenia zrobił źle :p i mówi że on się dziwił czemu ludzie nie zdawali skoro mieli gotowe obliczenia a to takie proste.
Swoją drogą to też pokazuje jacy ludzie są bezmyślni że totalnie bez zrozumienia się uczyli na pamięć obliczeń 🤦
Chyba kiedyś te zimy były cieplejsze i mniej uciążliwe 🤷🏼‍♀️ My dogrzewamy klimą i olejowymi kaloryferami, ale wiatr całe ciepło moment wywiewa. Kocyki elektryczne są mega, ale jakoś teraz przy dziecku boję się używać :/ Zima jest taka, że zawsze na dworze przyjemniej i cieplej niż w domu (chyba, że leje i wieje jednocześnie). A i jeszcze w Polsce jak jest 18 st to jest miło, tutaj dupa odmarza 🤷🏼‍♀️

reklama
Do góry