reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Moje Drogie, jednak mamy i A! Jeszcze tylko dwie literki!
mój pnie się w górę jakby chciał mnie ugotować od środka i jak dojdzie na samą górę to wybuchnę 🙄😂

Załączniki

• IMG_4998.jpeg
    IMG_4998.jpeg
    52,8 KB · Wyświetleń: 68
Ja miło wspominam dzwony , które mama mi kupiła za ostatnie pieniądze, pamiętam ja bardzo chciałam mieć tak jak inne laski z gimnazjum, miały takie dwa serduszka wychaftowane na prawej nogawce na dole, oczywiście kupowane na bazarze, mierzone na pace jakiegoś busa, aż się rozczuliłam jak sobie o tym pomyślałam.
Wtedy mama nie miała kasy a i tak mi kupiła, bo ja chciałam.
Mi kiedyś, jakieś 20 lat temu, mama kupiła adidasy „muszelki” za ostatnie pieniądze. Błagałam ją wręcz o nie, nie miałam wtedy świadomości, ze nas na nie zwyczajnie nie stać. Nosiłam je dumna jak paw przez jakieś trzy tygodnie, ktoś w szkole mi je ukradł jak zostawiłam je w szatni na wfie. Myślałam, ze pęknie mi serce :(
Nooo zrobię jezcze jeden i jak coś wyjdzie to o 15 Beta
🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Dobra, u mnie zero zaskoczenia. Biało, ale przynajmniej wiem, że moja partia pinków z internetowej apteki nie oszukuje 😂 Jutro pewnie znowu nasikam i pojutrze i w środę 😂
A który dziś jesteś dpo?

reklama
Do góry