E
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wczoraj nie widziałam a zawsze widzę ale dziś widzę bez przybliżania. zrób test innej firmy bo pinki się słabo wybarwiają przy niskiej becie. Np NORD test przy niskiej dobrze wychodzi, albo facelle z rossmanapo minucie widać było i dziś wieże bardziej bez przyglądania się
Nie wiem widzę cienie
Noo to po południu bo muszę się wybrać na zakupyJa wczoraj nie widziałam a zawsze widzę ale dziś widzę bez przybliżania. zrób test innej firmy bo pinki się słabo wybarwiają przy niskiej becie. Np NORD test przy niskiej dobrze wychodzi, albo facelle z rossmana
co z tego jak 7dpo, na co Wy liczycie? Że ja jestem jakimś super nadczłowiekiem i mi coś wyjdzie?Ejjjj a jutro testuje prezeska wątku
tak.co z tego jak 7dpo, na co Wy liczycie? Że ja jestem jakimś super nadczłowiekiem i mi coś wyjdzie?
kochana, moje dwie ciąże były #szyja bo w pierwszej balowałam na swoje urodziny 3dpo, a w kolejną weselicho z alko i niemiłosierny kac na drugi dzień Oczywiście przed weselem 10dpo testowałam i było białoJak wysika to już wszystkie wiemy co robić….#szyja.
jak nie?próbowałam, nie pomaga xD
widzę prześwity jakieś, kurde. Może beta zamiast kolejnych testów?po minucie widać było i dziś wieże bardziej bez przyglądania się
idź na betę najlepiejNie wiem widzę cienie