Bolilol
Fanka BB :)
o rety, jak Ci ładnie wykres idzie w górę, masz w ogóle taki ładny, stabilny, aż miło popatrzećU mnie dziś tak i będę chlać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o rety, jak Ci ładnie wykres idzie w górę, masz w ogóle taki ładny, stabilny, aż miło popatrzećU mnie dziś tak i będę chlać
No to kochana ewidentnie ustawienie skoro masz małe obciążenie. Myślałam że robisz ze sztanga i obciążeniem jeszcze. I jeszcze ważne jest rozciągnięcie pośladaOgólnie obciążenie jak biorę to male, hantle albo kettle. No wydaje mi sie, że cos z technika jest nie tak, bo juz kiedyś Wam pisalam, że ja nie moge poczuc poslada w cwiczeniach tylko jak coś to czworki. Dzięki za rady. Spróbuję popracować.
Eeeee Ty nie mozesz!! Nie z taką temperaturą.U mnie dziś tak i będę chlać
ja mam zawsze takąEeeee Ty nie mozesz!! Nie z taką temperaturą.
ja takie miewam, potem zawsze spadek 7 lub 8 dpo jednorazowy, który nic nie oznaczao rety, jak Ci ładnie wykres idzie w górę, masz w ogóle taki ładny, stabilny, aż miło popatrzeć
No w sumie mi tez się zdarza podrinkowac jeszcze 4 czy 6 dni po. Ale później to juz mam nadziejęja mam zawsze taką
a jak migrena, zadziałały w końcu leki?Myślałam, że boli mnie lewy jajnik. Ale to chyba trzustka
Ja tez tak mam i czekam na wykres bez spadku, wtedy się najaram ze to CIONSZ 100%ja takie miewam, potem zawsze spadek 7 lub 8 dpo jednorazowy, który nic nie oznacza
o rety, jak Ci ładnie wykres idzie w górę, masz w ogóle taki ładny, stabilny, aż miło popatrzeć
Eeeee Ty nie mozesz!! Nie z taką temperaturą.