Brownie1992
Moderator
Ehhhdwóch lekarzy nam powiedziało, że nie ma szans z tymi wynikami ale mój mózg i tak czeka na to sikanie jak dziecko na Mikołaja
Dlaczego takie rzeczy spotykają fajnych ludzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ehhhdwóch lekarzy nam powiedziało, że nie ma szans z tymi wynikami ale mój mózg i tak czeka na to sikanie jak dziecko na Mikołaja
bo kogoś musząEhhh
Dlaczego takie rzeczy spotykają fajnych ludzi
ChciałabymTy się mama nie śmiej bo w grudniu rodzisz
To wtedy musialby byc Mikolaj!dwóch lekarzy nam powiedziało, że nie ma szans z tymi wynikami ale mój mózg i tak czeka na to sikanie jak dziecko na Mikołaja
MEGApatrz, zrobiłam symulacje
Mam nadzieję, że za 50 dni będziecie mieć super wyniki i chce Cię widzieć na mamusiach ❤bo kogoś muszą
Ale spoko, jeszcze tylko 50 dni do nowych plemnikow, nigdy nie gotowanych we wrzątku, jakieś dwa tygodnie do tych, które podczas gotowania były przed fazą spermiogenezy, dwa i pół miesiąca do badania. Jakoś się dokulamy do tego czasu
U mnie od 9.03 lekko czuję prawy, z tym, ze wieczorem 9.03 czułam go bardzo i tylko 8.03 śluz jak nalezy ciągnący, niestety lh tylko 0,50 w tum dniu i potem w dół . Jeszcze nadzieja się tli, ze wystrzeli jutro lub pojutrze.Myślałam, że boli mnie lewy jajnik. Ale to chyba trzustka
Która z nas by nie chciała... A u Was wskazaniem do inseminacji były gorsze wyniki czy po prostu skorzystaliście bo była na NFZ?Chciałabym
A ciężar ciala powinien byc bardziej na pietach, tak?No to kochana ewidentnie ustawienie skoro masz małe obciążenie. Myślałam że robisz ze sztanga i obciążeniem jeszcze. I jeszcze ważne jest rozciągnięcie poślada
A co to za wystrzal sprzed ovulacji?Mi na szczęście temperatura wróciła na bezpieczny poziom znów. Dopiero 5dpo, ale mi się jakoś strasznie dłuży w tym cyklu. W poprzednim chyba do 5dpo mi szybko zleciało i później się dłużyło, a w tym już od 1dpo jajo znoszę, chociaż przecież wiem, że nie ma szans w tym cyklu
o który pytasz? Ten z 1.03 czy 5.03?A co to za wystrzal sprzed ovulacji?
Wskazaniem byly obniżone parametry nasienia - słabsza ruchliwosc, koncentracja i graniczna fragmentacja. Za to morfo w miarę 7% i 6% w 2 badaniach.Która z nas by nie chciała... A u Was wskazaniem do inseminacji były gorsze wyniki czy po prostu skorzystaliście bo była na NFZ?