Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponoć występuje gdy za mało się nawadniamyA tak na poważnie, ja od kilku tygodni zaobserwowałam ból głowy, a nigdy nie miewałam, z czego to może być.
Aż jestem w szoku
Ok, dzięki za rade, bo naprawdę nigdy tak nie miałam z tą głową , żeby bolała. Przez ostatnie 3 dni faktycznie mało pije,z braku czasu bo zajeb miałam... no może i tak.Ponoć występuje gdy za mało się nawadniamy
Young leosia jest spoko słucham na siłce , lubię numer "szklanki"Kocham dzwony. Najlepiej z koturnami. Mam nawet takie legginsy.
Z moda i muzyka jestem na czasie jak to mama 12latka. Trochę mnie boli że woli iść ze mną na Young Leosie niż Acid Drinkres ale cóż każde pokolenie ma własny czas
Mi rodzice też nie rozumieli spodni biodrówek i słuchania Ich Troję
Mój dziadek nadal nie rozumie jak mogę się oszczpecac tatuażami, a taka ładna dziewczyna
Spodnie biodrówki też są fajne, ale dla wysokich ludziKocham dzwony. Najlepiej z koturnami. Mam nawet takie legginsy.
Z moda i muzyka jestem na czasie jak to mama 12latka. Trochę mnie boli że woli iść ze mną na Young Leosie niż Acid Drinkres ale cóż każde pokolenie ma własny czas
Mi rodzice też nie rozumieli spodni biodrówek i słuchania Ich Troję
Mój dziadek nadal nie rozumie jak mogę się oszczpecac tatuażami, a taka ładna dziewczyna