reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Mi na szczęście temperatura wróciła na bezpieczny poziom znów. Dopiero 5dpo, ale mi się jakoś strasznie dłuży w tym cyklu. W poprzednim chyba do 5dpo mi szybko zleciało i później się dłużyło, a w tym już od 1dpo jajo znoszę, chociaż przecież wiem, że nie ma szans w tym cyklu 😅🤦‍♀️

Załączniki

• 4a560e16-6b2c-4148-bc13-a5708f5ff438.jpeg
    4a560e16-6b2c-4148-bc13-a5708f5ff438.jpeg
    28,7 KB · Wyświetleń: 46
Mi na szczęście temperatura wróciła na bezpieczny poziom znów. Dopiero 5dpo, ale mi się jakoś strasznie dłuży w tym cyklu. W poprzednim chyba do 5dpo mi szybko zleciało i później się dłużyło, a w tym już od 1dpo jajo znoszę, chociaż przecież wiem, że nie ma szans w tym cyklu 😅🤦‍♀️
A tam pierdzielisz, że nie ma szans. A może się jakiś plemnik zagubił?
W sumie cwana teraz tak mówię. A jak badanie nasienia źle wyjdzie to będę srać po gaciach i przylecę do Was z bekiem.

no! Grzeczna temperatura 😝

A tam pierdzielisz, że nie ma szans. A może się jakiś plemnik zagubił?
W sumie cwana teraz tak mówię. A jak badanie nasienia źle wyjdzie to będę srać po gaciach i przylecę do Was z bekiem.
dwóch lekarzy nam powiedziało, że nie ma szans z tymi wynikami 😅 ale mój mózg i tak czeka na to sikanie jak dziecko na Mikołaja 😂

reklama
Do góry