reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Jeszcze pamiętam jak wyproslam rodziców o kasę na nowe spodnie. I kupiłam takie szerokie szwedo -dresy białe, prześwitujące z pomarańczowym paskiem po bokach. Wszystkie laski mi ich zazdrościły 😂 a rodzice nie mogli uwierzyć ,że wydałam całe 50 zł na takie spodnie do tej pory się że mnie śmieją. Teraz jak sobie przypomnę to wyglądałam jak zwykła Svietłana z galerianek 😁😂
ja byłam gorsza pamiętacie czasy kozakow do kolan ze szpicem.... ach te szpileczki xD

Dziewczyny pytanie. Czy wy też czułyście tą poprawę nastroju biorąc inozytol. Zaczęłam od tego cyklu i mam tyle energii, spokoju w sobie, takie pozytywne myślenie... Jakby wróciła stara ja. A inozytol właśnie zaczęłam brać ze względu na zły stan mojej psychy 😎
Tak, on ma takie właściwości. Ja właśnie głównie dlatego zaczęłam swoją przygodę z nim

Jeszcze pamiętam jak wyproslam rodziców o kasę na nowe spodnie. I kupiłam takie szerokie szwedo -dresy białe, prześwitujące z pomarańczowym paskiem po bokach. Wszystkie laski mi ich zazdrościły 😂 a rodzice nie mogli uwierzyć ,że wydałam całe 50 zł na takie spodnie do tej pory się że mnie śmieją. Teraz jak sobie przypomnę to wyglądałam jak zwykła Svietłana z galerianek 😁😂
Rozpinane po bokach na plastikowe zatrzaski? 🤩

reklama
Mnie dzisiaj dopadł lekki bol glowy jak przed okresem, więc znając życie przyjdzie niedługo. Dzisiaj 35dc wiec... pewnie znowu torbiel się zrobiła.

Do góry