reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Jeszcze pamiętam jak wyproslam rodziców o kasę na nowe spodnie. I kupiłam takie szerokie szwedo -dresy białe, prześwitujące z pomarańczowym paskiem po bokach. Wszystkie laski mi ich zazdrościły 😂 a rodzice nie mogli uwierzyć ,że wydałam całe 50 zł na takie spodnie do tej pory się że mnie śmieją. Teraz jak sobie przypomnę to wyglądałam jak zwykła Svietłana z galerianek 😁😂

reklama
to ja nigdy właśnie nie miałam zadnych firmowych ubrań. I zawsze miałam gorszy telefon niż inni. Ale nie mam przez to jakiejś traumy jak coś :D
Mi mam kupowała ciuchy na targu w mieście i przymierzałam spodnie na kawałku kartonu świecąc dupą przy -5.
Hahaha ja tak samo.. targ i karton. Czasem dawali nowy jak tamten był już mokry 🤣 nie mam z tego powodu też traumy. Biedy nie miałam,.ale szaleństw też nie.

Brzmi super!!!!!
A ja chciałam przekazać, że jutro idę na 34 urodziny do moejj przyjaciółki, ubieram czarne dzwony (coś jak leginsy.obcisle mega na doopie i rozszerzane u doku) i krótki top z rękawami rozszerzanymi przy mankietach 😎 jestem ciekawa co znajomi powiedzą na mój nowy stajl 😂
to fakt brzmi super musisz dać znać jakie mieli miny :D oby tam zazdrości nie było przez tą obcisła doope 😄

reklama
Do góry