reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

To było poza finansowymi możliwościami moich rodziców 😭
to ja nigdy właśnie nie miałam zadnych firmowych ubrań. I zawsze miałam gorszy telefon niż inni. Ale nie mam przez to jakiejś traumy jak coś :D
Mi mam kupowała ciuchy na targu w mieście i przymierzałam spodnie na kawałku kartonu świecąc dupą przy -5.

reklama
Dziewczyny pytanie. Czy wy też czułyście tą poprawę nastroju biorąc inozytol. Zaczęłam od tego cyklu i mam tyle energii, spokoju w sobie, takie pozytywne myślenie... Jakby wróciła stara ja. A inozytol właśnie zaczęłam brać ze względu na zły stan mojej psychy 😎

to ja nigdy właśnie nie miałam zadnych firmowych ubrań. I zawsze miałam gorszy telefon niż inni. Ale nie mam przez to jakiejś traumy jak coś :D
Mi mam kupowała ciuchy na targu w mieście i przymierzałam spodnie na kawałku kartonu świecąc dupą przy -5.
Tak samo! U nas było biednie bo nas dużo w domu było. Na zeszyty w nowy rok szkolny musiałam czekać ok miesiąca bo zawsze chciałam żeby rodzeństwo miało pierwsze. Nigdy nie czułam się gorsza. A pierwszy telefon kupiłam za swoje zarobione pieniądze w wieku 15 lat za 150zl nokie 3350 od kolegi, który na gwałt potrzebował hajs na jaranie, fajki i alko 😁

ja dostałam telefon dopiero w liceum, za dzieciaka to ja walkmana (nie wiem czy dobrze to napisałam) dostałam od dziadka na komunię 😅

właśnie się śmiałam z nas, bo wylądowaliśmy w piątkowy wieczór na randce (przynajmniej z dobrym winem) przy rozkładaniu tabletek do nowych pojemniczków :D och to słodkie życie po 30.

Ale żeby nie było wcześniej zaliczony trening, trzy obiady (w tym jeden makaron) oraz piątkowe ustkowe przyjemności.

Zbliża się 22 i zaraz zasnę tak jak stoję chyba nawet bez mycia, chociaż po treningu niewypada się nie myć
Zaraz będziemy w takim wieku, że nawzajem będziemy sobie z mężami przypominać czy wyjęliśmy wszystkie sztuczne części ciała przed snem 😂❤️

Tak samo! U nas było biednie bo nas dużo w domu było. Na zeszyty w nowy rok szkolny musiałam czekać ok miesiąca bo zawsze chciałam żeby rodzeństwo miało pierwsze. Nigdy nie czułam się gorsza. A pierwszy telefon kupiłam za swoje zarobione pieniądze w wieku 15 lat za 150zl nokie 3350 od kolegi, który na gwałt potrzebował hajs na jaranie, fajki i alko 😁
u nas było falowo z kasą, bo rodzice są sadownikami. Więc zależało jak towar płacił. Ale były lata, że było bardzo mało pieniędzy. Dowiedziałam się o tym dopiero po latach, bo mama stawała na głowie, żebyśmy nie odczuli, ze czegoś brakuje. I tak robiła nam kanapki, na które kroiła 1 plaster szynki na kilka kromek, tak, zeby po kawałeczku każdy miał. I gotowała dużo zup, bo była tanie. Jak o tym myślę, to płakać mi się chce.

@KaMaLi a nie masz możliwości wycyganić na podstawie tych swoich badań skierowania do immuno. Od rodzinnego lub innego lekarza?
Polecam dr Suchanek z UCK Gdańsk. Umówiła mnie dostosowując się pod moją inną wizytę w szpitalu. Przyjdzie dla mnie wcześniej tego dnia na dyżur. Byłam w takim szoku, że nawet nie podziękowałam. Takie rzeczy na NFZ? Zdarza się jak widać 😄.
Pójdę już do drugiej immunolog, do której się zapisalam. Zobaczymy co powie i wtedy podziałam dalej...

Dziewczyny pytanie. Czy wy też czułyście tą poprawę nastroju biorąc inozytol. Zaczęłam od tego cyklu i mam tyle energii, spokoju w sobie, takie pozytywne myślenie... Jakby wróciła stara ja. A inozytol właśnie zaczęłam brać ze względu na zły stan mojej psychy 😎
ja nie biorę ale chciałam tylko napisać że super ekstra fajnie że czujesz poprawę samopoczucia :)!

reklama
ja dostałam telefon dopiero w liceum, za dzieciaka to ja walkmana (nie wiem czy dobrze to napisałam) dostałam od dziadka na komunię 😅
ja pierwszy telefon miałam chyba w 1 gimnazjum od kuzynki i to był taki!!!
db52131940f2af54b1972ae27394

Do góry