reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama

Załączniki

• EA231F27-1492-4602-AF33-FF48A9B2BF50.jpeg
    EA231F27-1492-4602-AF33-FF48A9B2BF50.jpeg
    51 KB · Wyświetleń: 113
@KaMaLi a nie masz możliwości wycyganić na podstawie tych swoich badań skierowania do immuno. Od rodzinnego lub innego lekarza?

Ostatnia edycja:
Super! :) Impreza jakaś będzie z okazji 15 lecia? U mnie 14 lat po maturze! Rany, jak to szybko zleciało!
Zwykle spotkanie w knajpie. Trochę się sram bo nie miałam kontaktu z nikim od liceum. Z tymi, z którymi miałam się nie odzywają do mnie bo się wstydzą, że im w życiu nie wyszło, albo że przytyły.. Jakbym ja była jakaś idealna 🙄

właśnie się śmiałam z nas, bo wylądowaliśmy w piątkowy wieczór na randce (przynajmniej z dobrym winem) przy rozkładaniu tabletek do nowych pojemniczków :D och to słodkie życie po 30.

Ale żeby nie było wcześniej zaliczony trening, trzy obiady (w tym jeden makaron) oraz piątkowe ustkowe przyjemności.

Zbliża się 22 i zaraz zasnę tak jak stoję chyba nawet bez mycia, chociaż po treningu niewypada się nie myć

A ja chciałam przekazać, że jutro idę na 34 urodziny do moejj przyjaciółki, ubieram czarne dzwony (coś jak leginsy.obcisle mega na doopie i rozszerzane u doku) i krótki top z rękawami rozszerzanymi przy mankietach 😎 jestem ciekawa co znajomi powiedzą na mój nowy stajl 😂

reklama
Do góry