reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama

Załączniki

• EA231F27-1492-4602-AF33-FF48A9B2BF50.jpeg
    EA231F27-1492-4602-AF33-FF48A9B2BF50.jpeg
    51 KB · Wyświetleń: 107
@KaMaLi a nie masz możliwości wycyganić na podstawie tych swoich badań skierowania do immuno. Od rodzinnego lub innego lekarza?

Ostatnia edycja:
Super! :) Impreza jakaś będzie z okazji 15 lecia? U mnie 14 lat po maturze! Rany, jak to szybko zleciało!
Zwykle spotkanie w knajpie. Trochę się sram bo nie miałam kontaktu z nikim od liceum. Z tymi, z którymi miałam się nie odzywają do mnie bo się wstydzą, że im w życiu nie wyszło, albo że przytyły.. Jakbym ja była jakaś idealna 🙄

właśnie się śmiałam z nas, bo wylądowaliśmy w piątkowy wieczór na randce (przynajmniej z dobrym winem) przy rozkładaniu tabletek do nowych pojemniczków :D och to słodkie życie po 30.

Ale żeby nie było wcześniej zaliczony trening, trzy obiady (w tym jeden makaron) oraz piątkowe ustkowe przyjemności.

Zbliża się 22 i zaraz zasnę tak jak stoję chyba nawet bez mycia, chociaż po treningu niewypada się nie myć

A ja chciałam przekazać, że jutro idę na 34 urodziny do moejj przyjaciółki, ubieram czarne dzwony (coś jak leginsy.obcisle mega na doopie i rozszerzane u doku) i krótki top z rękawami rozszerzanymi przy mankietach 😎 jestem ciekawa co znajomi powiedzą na mój nowy stajl 😂

reklama
Do góry