reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
To ja już jestem głupia 😅
W 7dc miało prawo nic nie być, lekarz dał coś na stymulację i nie robisz monitoringu czy działa czy nie? Kazał wziąć dupka a właściwie owu nie było? Trochę to wszystko bez sensu

To ja już jestem głupia 😅
W 7dc miało prawo nic nie być, lekarz dał coś na stymulację i nie robisz monitoringu czy działa czy nie? Kazał wziąć dupka a właściwie owu nie było? Trochę to wszystko bez sensu
Hmm, a stymulacji nie zaczyna się jakoś 3-4 dc? Nie mam z tym duzo doświadczenia, ale tą moją obecną tak zaczelam.
Wiec jeśli miałaś tabletki na stymulacje od 7dc to mogło się wszystko przesunąć.

skoro nie ma monitoringu to w sumie kij wie 🤷🏻‍♀️
Ja mam wlasnie monitoring. Raz że to do inseminacji, ale jak już się ładuje hormony to uważam że trzeba podejrzeć.
@Eden97 nie wiem jakie leki bierzesz, ja mam Lamette. Nie wiem czy to przez stymulacje, ale piku LH nadal nie mam, chociaż przewaznie w 13dc juz byl. Mam 2 pęcherzyki- moze dlatego wolniej to idzie? Ja bym jeszcze monitorowała chwile zanim włączysz dupka i możesz zablokować owu.

reklama
Do góry