MyszkaMiki30
Fanka BB :)
to skąd ona wiedziała, że nic z tego? W którym dniu cyklu byłaś?Tak po okresie , nie wiem sama już co myśleć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to skąd ona wiedziała, że nic z tego? W którym dniu cyklu byłaś?Tak po okresie , nie wiem sama już co myśleć
w pierwszym poście tak, ale pytałam kiedy była i pisała, że po skończonym okresie , lekarz mówił, że na razie nic nie widać i dostała leki na jajeczkowanieja zrozumiałam to w czasie teraźniejszym
To był 7 dzień cykluto skąd ona wiedziała, że nic z tego? W którym dniu cyklu byłaś?
Tak dokładniew pierwszym poście tak, ale pytałam kiedy była i pisała, że po skończonym okresie , lekarz mówił, że na razie nic nie widać i dostała leki na jajeczkowanie
Hmm, a stymulacji nie zaczyna się jakoś 3-4 dc? Nie mam z tym duzo doświadczenia, ale tą moją obecną tak zaczelam.To ja już jestem głupia
W 7dc miało prawo nic nie być, lekarz dał coś na stymulację i nie robisz monitoringu czy działa czy nie? Kazał wziąć dupka a właściwie owu nie było? Trochę to wszystko bez sensu
skoro nie ma monitoringu to w sumie kij wieHmm, a stymulacji nie zaczyna się jakoś 3-4 dc? Nie mam z tym duzo doświadczenia, ale tą moją obecną tak zaczelam.
Wiec jeśli miałaś tabletki na stymulacje od 7dc to mogło się wszystko przesunąć.
ja bym ze 2 dni obserwowała temperaturę, jeśli jajnik boli i śluz płodny się pojawiłskoro nie ma monitoringu to w sumie kij wie
Ja mam wlasnie monitoring. Raz że to do inseminacji, ale jak już się ładuje hormony to uważam że trzeba podejrzeć.skoro nie ma monitoringu to w sumie kij wie
pytanie czy to stymulacja cyklu czy jakieś witaminy na jajeczkowanie bo trochę dziwne, że lakarz dał wszystko w ciemnoja bym ze 2 dni obserwowała temperaturę, jeśli jajnik boli i śluz płodny się pojawił