reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Po skończonym okresie, narazie mówił , że nie ma nic dostałam leki na jajeczkowanie i duphaston od 18 dnia cyklu bo mam bardzo nieregularne i poprzedni cykl byl bezowulacyjny (mam pcos) ale od skonczego okresu wychodziły mi kreski prawie nie widoczne od 4 dni zaczęły się zaciemniać to zadzownilam do swojej lekarki i mówiła żebym poczekała jescxe z duphaston dwa dni i zobaczyła czy będzie skok peak ale te kreski zaciemniają się od 4 dni i dalej nic nie widać . Były 3 ciemne o 10 rano. A o 20 już blade.
Ja Ci radzę pójść tego 17 dnia cyklu na monitoring, bo jak masz pcos to może być jeszcze grubo przed owulacją, a wzięcie proga przed owulacją ją zablokuje

reklama
Ja Ci radzę pójść tego 17 dnia cyklu na monitoring, bo jak masz pcos to może być jeszcze grubo przed owulacją, a wzięcie proga przed owulacją ją zablokuje
Tak wiem, moja gin mówiła , że też może zablokować dlatego kazała wziadc od 18 dnia cyklu był on wczoraj wstrzymałam się jak zobaczyłam ta mocniejsza kreskę ale dziś już słabsza więc nic z tego raczej

Od wczoraj jajnik od rana ale klocie takie mocniejsze było pod wieczór a śluz tak z 3 dni dziś bardzo obfity. :)
kurcze jak dla mnie to owulacja jeszcze przed Tobą i to całkiem blisko. Temperatura się dość wyrównała i nie wariuje - ze dwa dni bym poobserwowała czy nie będzie skoku

reklama
Do góry