reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Wiesz co ja w obecnym cyklu miałam owulację w 36dc. Także nic nie jest przesądzone że po 18dc już musi być cykl bezowulacyjny.

Noo jak masz swoje owulacje to co innego, chociaż cholera wie jak to wszystko jest powiązane.
Myślałam że robisz jakieś transakcje na giełdzie :D koleżanka hobbystycznie w tym siedzi i mówi że trzeba mieć mocne nerwy.
Nie no giełda to już wyższa szkoła jazdy 🤣
Nie wiem jak to działa, też próbuje to zrozumieć, że niektórzy zachodzą praktycznie od razu a inni muszą się tak nagimnastykować...

reklama
A wezcie wrzuccie tu jakies 2 kreski, moze byc nawet cień.... dajcie oko nacieszyć😍😍😍
Ja obecnie mogę tylko to wrzucić. 😁😁😁

Proszę 😂

20230309_185710.jpg

A wezcie wrzuccie tu jakies 2 kreski, moze byc nawet cień.... dajcie oko nacieszyć😍😍😍
Ja obecnie mogę tylko to wrzucić. 😁😁😁
masz takie dwie 😅 kreski pod tytułem : krzyż na drogę 😅

P. S dostałam plamienie przedokresowe więc okres będzie lada chwila i seks 5 dni pod rząd ciąży nie dał 😎 ale nie smucimy się bo ja się nie smucę 😅

Załączniki

• 9a7e1ee2-37fe-4d54-935a-d31ff9cd57a1.jpeg
    9a7e1ee2-37fe-4d54-935a-d31ff9cd57a1.jpeg
    15 KB · Wyświetleń: 121
reklama
Do góry