reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

no to tutaj temperatura będzie najbardziej miarodajna -wrzucisz wykres?
IMG_20230309_135953.jpg

Dni płodne według aplikacji nie sugeruje się tym. Według mnie to chyba będzie kolejny cykl bez owulacyjny

reklama
Ja bym pewnie tak zrobiła, ale beta da pewność. A jak zalecił lekarz?
Właśnie powiedział tylko żeby brać a nic na temat kiedy skończyć. A ja nie wpadłam na to żeby zapytać 🤔
Ja się wczoraj popłakałam ze stresu w pracy. A potem zamiast kupić Euro to je sprzedałam i zrobilam kosmiczny minus na rachunku. Miałam 4 minuty żeby to odwrócić bo się giełda zamykała. Myślałam że się zesram ze stresu
O kurde takie rzeczy robisz w pracy? Ja bym była kłębkiem nerwów. Jak masz tyle stresu w pracy to nie myślisz że może przez to nie wychodzi z ciążą? Wybacz bo nie pamiętam Twojej historii. Ja miałam bardzo stresującą pracę i podejrzewam że przez to nie miałam owulacji, tyle że wtedy wystarczyła stymulacja i się udało. No bo teraz nie pracuję i owu mam, po 30dc co prawda 😅 albo coś po porodzie się przestawiło...

reklama
Do góry