U
użytkowniczka_e
Gość
no to tutaj temperatura będzie najbardziej miarodajna -wrzucisz wykres?
Dni płodne według aplikacji nie sugeruje się tym. Według mnie to chyba będzie kolejny cykl bez owulacyjny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to tutaj temperatura będzie najbardziej miarodajna -wrzucisz wykres?
wg mnie temperatura nie wskazuje na owulacjęZobacz załącznik 1504511
Dni płodne według aplikacji nie sugeruje się tym. Według mnie to chyba będzie kolejny cykl bez owulacyjny
To samo myślę już przestałam się łudzić i nakręcaćwg mnie temperatura nie wskazuje na owulację
Będę trzymała kciukiDziewczyny, mam potwierdzone ze jutro podchodzimy do inseminacji ❤ Endo 8mm, prawy jajnik pęcherzyki 18 i 17 mm.
Proszę o dobre fluidy jutro w moja stronę
a jakie bierzesz tabletki na jajeczkowanie?wg mnie temperatura nie wskazuje na owulację
Nie pamiętam nazwy jak będę w domu to podeślęa jakie bierzesz tabletki na jajeczkowanie?
Właśnie powiedział tylko żeby brać a nic na temat kiedy skończyć. A ja nie wpadłam na to żeby zapytaćJa bym pewnie tak zrobiła, ale beta da pewność. A jak zalecił lekarz?
O kurde takie rzeczy robisz w pracy? Ja bym była kłębkiem nerwów. Jak masz tyle stresu w pracy to nie myślisz że może przez to nie wychodzi z ciążą? Wybacz bo nie pamiętam Twojej historii. Ja miałam bardzo stresującą pracę i podejrzewam że przez to nie miałam owulacji, tyle że wtedy wystarczyła stymulacja i się udało. No bo teraz nie pracuję i owu mam, po 30dc co prawda albo coś po porodzie się przestawiło...Ja się wczoraj popłakałam ze stresu w pracy. A potem zamiast kupić Euro to je sprzedałam i zrobilam kosmiczny minus na rachunku. Miałam 4 minuty żeby to odwrócić bo się giełda zamykała. Myślałam że się zesram ze stresu
kurcze, faktycznie nie widać to owulacji ale może będzie później!Zobacz załącznik 1504511
Nie wiem nie nastawiam się już ;( nie chce też tak czekać bo boje się , że znów będę czekać i znowu cykl mi się wydłuży;( trudno może od następnego miesiąca się udakurcze, faktycznie nie widać to owulacji ale może będzie później!