reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

no wiec sytuacja wyglada tak: dostałam wczoraj od meza na dzien kobiet słuchawki bezprzewodowe. odpaliłam je, sparowałam z telefonem, sprawdzam co się czym robi i na to wszystko dzwoni lekarz :D nie mogłam rozłączyć tych zasranych słuchawek i tak się zestresowałam, że jak juz jakos odebrałam to powiedział mi tylko, żeby brać leki tak jak biorę, w przyszłym tygodniu powtórzyć dwa razy bhcg w odstępie 48godz a ewentualne usg 3-3,5 tygodni po transferze, czyli za jakieś 2-3 tygodnie. no i tyle :D pracuję normalnie, jeszcze jest dla mnie za wczesnie na l4, jestem w 3+5 wiec wszystko sie jeszcze moze wydarzyć... myślę po pierwszym USG jak już będzie serduszko po mału zwijać żagle, chyba, że będę się źle czuła, póki co nic mi nie dolega, lekko mnie pobolewa brzuch i tyle 😶

zgadza się, zapierdalam :p ktos musi zarobić na psie żarcie i zabawki :p

mój brat na zapach (nie mówiąc o smaku) buraków reaguje mdłościami. Też mu wmawiali, że ściemnia i wmusili w niego barszcz na wigilii i porzygał się na stół :) od tamtej pory każdy trzyma buraki z dala od niego :D
ja miałam taką samą akcje z ogórkową 😂 ale już się pogodziłam z zupą i mogę ją jeść

reklama
Mogę dołączyć do wyzwania? Powiem Wam że ja też mam ponad 80 kg i już się źle czuje. Może z Tobą będzie łatwiej się trzymać ☺️ cały czas ćwiczę ale jakoś nie mogę zajść z wagi.. jeszcze raz wrzucę wyniki tarczycy, według mnie jest ok ale może Wy coś wyłapieciZobacz załącznik 1504440e 😘
Ja tez robilam wyniki pod kątem tarczycy, przekonując lekarza by dal mi coś, bo z powietrza tyje. I wyniki wyszly dobre, wyszlo tylko żem leń 🤣😂🤣😂 i startuje z dietą, ale ze menu bylo 11.20 i start jest jutro a sniadanie o 8 juz zjadlam, od 12 do 15 odcięlo mi prąd i zasnęłam, to zgodnie z kalendarzem startuje jutro 🤣 u mnie 86.3 kg masakra. Obie chodźmy na grupę pączek.

Ostatnia edycja:
ej kochane specjalistki od wsadzania termometra :D zaczelam mierzyc temperature o jednej godzinie i z tej ekscytacji budze sie az wczesniej niz powinnam 😅 jesli obudzicie sie troche przed czasem mierzenia to po prostu lezycie i czekacie do standardowej godziny mierzenia a wynik i tak powinien byc miarodajny?
Pol godz odchylenia nic nie zmienia.

Cześć dziewczyny. I proszę od razu o wypisanie z testowania na 10 bo byłam u gin i nic z tego teraz 😐 . Ale przychodzę z innym zapytaniem. nie wiem co myśleć bo od temperatury 36.18 skoczyła do ,36.54
Testy owulacyjne wychodzą ciemne ale to nie peak. W aplikacji premom low wskazuje 40 od 2 dni. I to w zasadzie były najciemniejsze kreski na owulaku . Robię je odkąd skończył mi się okres, i były blade , 2 dni ciemniejsze ale nie ma piku. Wczoraj kłucie jajnika pół dnia i śluz bardzo płodny wiem , że to żaden wyznacznik a od wczoraj ten stoji na 36.41. I od wczoraj miałam brać duphaston na podtrzymanie ale zastanawiam się czy nie zaszybko poczekałam do dziś czy może kreska na owulaku będzie ciemnieć ale nic z tego. Biorę jeszcze tab na jajeczkowanie. 🤦🤦🤦 A nie dam rady na razie podejść na monitoring. 😐😐😐

Cześć dziewczyny. I proszę od razu o wypisanie z testowania na 10 bo byłam u gin i nic z tego teraz 😐 . Ale przychodzę z innym zapytaniem. nie wiem co myśleć bo od temperatury 36.18 skoczyła do ,36.54
Testy owulacyjne wychodzą ciemne ale to nie peak. W aplikacji premom low wskazuje 40 od 2 dni. I to w zasadzie były najciemniejsze kreski na owulaku . Robię je odkąd skończył mi się okres, i były blade , 2 dni ciemniejsze ale nie ma piku. Wczoraj kłucie jajnika pół dnia i śluz bardzo płodny wiem , że to żaden wyznacznik a od wczoraj ten stoji na 36.41. I od wczoraj miałam brać duphaston na podtrzymanie ale zastanawiam się czy nie zaszybko poczekałam do dziś czy może kreska na owulaku będzie ciemnieć ale nic z tego. Biorę jeszcze tab na jajeczkowanie. 🤦🤦🤦 A nie dam rady na razie podejść na monitoring. 😐😐😐
czemu nic z tego? Może owulacja dopiero przed Tobą? Kiedy byłaś u lekarza? Co powiedział?

czemu nic z tego? Może owulacja dopiero przed Tobą? Kiedy byłaś u lekarza? Co powiedział?
Po skończonym okresie, narazie mówił , że nie ma nic dostałam leki na jajeczkowanie i duphaston od 18 dnia cyklu bo mam bardzo nieregularne i poprzedni cykl byl bezowulacyjny (mam pcos) ale od skonczego okresu wychodziły mi kreski prawie nie widoczne od 4 dni zaczęły się zaciemniać to zadzownilam do swojej lekarki i mówiła żebym poczekała jescxe z duphaston dwa dni i zobaczyła czy będzie skok peak ale te kreski zaciemniają się od 4 dni i dalej nic nie widać . Były 3 ciemne o 10 rano. A o 20 już blade.

Po skończonym okresie, narazie mówił , że nie ma nic dostałam leki na jajeczkowanie i duphaston od 18 dnia cyklu bo mam bardzo nieregularne i poprzedni cykl byl bezowulacyjny (mam pcos) ale od skonczego okresu wychodziły mi kreski prawie nie widoczne od 4 dni zaczęły się zaciemniać to zadzownilam do swojej lekarki i mówiła żebym poczekała jescxe z duphaston dwa dni i zobaczyła czy będzie skok peak ale te kreski zaciemniają się od 4 dni i dalej nic nie widać . Były 3 ciemne o 10 rano. A o 20 już blade.
a lekarka nie mówiła Ci, że przy PCOS testy owulacyjne mogą nie działać?

reklama
Do góry