reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

ja się kiedyś męczyłam z tymi z krwi ...nie mogłam z palca, nie szło mi kompletnie 🫣🙄 wkurzyłam się i z uda sobie pobrałam 🤣 ale żeby Cię trochę skusić bardziej to mi z tego uda drugą kreska wyszła wtedy 😝
jak Ci się udało wsadzić krew do tej pipetki bez ściskania tej pompeczki?!

reklama
nic nie straciłaś 😁 robiłam go trzy razy, bo jestem uparta i uparlam się, że w końcu mi się uda prawidłowo nabrać krwi do tej pipetki. Za każdym razem musiałam się jeszcze dodatkowo kłuć glukometrem, a krew była wszędzie, w całej łazience, na podłodze, na ścianach, tylko nie w tej pieprzonej pipetce!
te testy są okropne ! Też miałam wszystko we krwi z pobierania z palca tylko nie pipetę.. masakra

Wstawiajcie, wstawiajcie jak najwięcej tych kreseczek ♥️ ja dziś złapałam jakiegoś doła bo mnie podbrzusze boli i jajnik trochę kłuje 😔 i już sobie wkręcam że nic z tego nie będzie, a przecież jeszcze szansa jest 🥺 proszę o klapsy w dupsko 🙏
Ej mam to samo. Ale brzuch nie boli cały czas, pobolewa jakby okresowo albo któryś jajnik kluje. Cycki jakby mrowieją, bo bólem wielkim bym tego nie nazwała. Okres niby powinien być jutro ale dokładam 3 dni bo owu tyle mi się przesunęła.

ja się kiedyś męczyłam z tymi z krwi ...nie mogłam z palca, nie szło mi kompletnie 🫣🙄 wkurzyłam się i z uda sobie pobrałam 🤣 ale żeby Cię trochę skusić bardziej to mi z tego uda drugą kreska wyszła wtedy 😝
Hahaha nie mi nie mów bo ja to samo próbowałam. Ta pipetka jest do d... a poza tym tak mi krew szybko krzepła ze nie dało rady. 😀

Już prawie prawie się mieszczę w widełkach 💪💪
Jak po wczorajszym seksie to chyba nie jest źle 🤣🤣

Załączniki

• Screenshot_20230308-184158_Patient Portal.jpg
    Screenshot_20230308-184158_Patient Portal.jpg
    128 KB · Wyświetleń: 129
Hahaha nie mi nie mów bo ja to samo próbowałam. Ta pipetka jest do d... a poza tym tak mi krew szybko krzepła ze nie dało rady. 😀
aaaa, czyli próbowałaś! Myślałam, że ten nakłuwacz się jednak okazał zbyt przerażający i nie zdecydowałaś się na próbę ;)

reklama
Do góry