Calineczka92
Fanka BB :)
GratulujęMam wyniki. Jakoś jeszcze nie umiem się cieszyć..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęMam wyniki. Jakoś jeszcze nie umiem się cieszyć..
GratulacjeTo i ja pokażę mój. Dzisiejsza kreska chyba nie budzi żadnych wątpliwości...
Przynajmniej nie spada.
To pierwsze...
No w końcu jesteś! bo już się martwiłam.
czemu „”? Nie czujesz tego czy strach dupe obleciał?
Kochanie jestem z Tobą myślami i mocno trzymam kciuki wierzę, ze wszystko będzie dobrzeTo pierwsze...
my za Ciebie będziemy zacieszac, po to nas masz tak na zapas żeby starczyło gratulacje niech rośnie kolejna marcowa kruszynka!Mam wyniki. Jakoś jeszcze nie umiem się cieszyć..
o jaaaa no mega serducho się raduje jak się patrzy na toNo właśnie biegłam Wam wstawiać. O tu na dole
U mnie dziś 8 dpo już, bo miałam w 11dc owulację. W ogóle jakoś szybko mam ostatnio te owulację, ale na razie nie sikam bo mnie stresuje biel straszniea kiedy Ty kochana zaczynasz sikanie?
nie poddajemy się! Dzisiejsze życzenia wszystkie muszą się spełnić ! To nasz dzień przecieWstawiajcie, wstawiajcie jak najwięcej tych kreseczek ja dziś złapałam jakiegoś doła bo mnie podbrzusze boli i jajnik trochę kłuje i już sobie wkręcam że nic z tego nie będzie, a przecież jeszcze szansa jest proszę o klapsy w dupsko
dziękuje, kochana jesteś!my za Ciebie będziemy zacieszac, po to nas masz tak na zapas żeby starczyło gratulacje niech rośnie kolejna marcowa kruszynka!
Jakby coś trochę przebija .Niby tu ale pierdole xd już nie robię tych testów bo to nie ma sensu ale człowiek jest głupi xD