reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Niby tu ale pierdole xd już nie robię tych testów bo to nie ma sensu 🤣🤣 ale człowiek jest głupi xD
Nie no czekaj do jutra, jutro rano musi być widać normalnie✊✊. Bo tu to ja nie wiem czy cos widzę, czy jak u siebie bardzo chcę zobaczyć😂😁
Wstawiajcie, wstawiajcie jak najwięcej tych kreseczek ♥️ ja dziś złapałam jakiegoś doła bo mnie podbrzusze boli i jajnik trochę kłuje 😔 i już sobie wkręcam że nic z tego nie będzie, a przecież jeszcze szansa jest 🥺 proszę o klapsy w dupsko 🙏
A ja mialam dzis zjazd mocy i doła.... taki dzien o ktorym mówi czasami LadyCaro
"Niby czemu teraz mialoby się udać, skoro już tyle czasu się nie udaje"
A potem "kryzys egzystencjonalny" niezwiązany z posiadaniem 4 bobo... ale od 3 lat zauważam, ze włącza mi się takie dołowanie przed urodzinami, wręcz czekam na koniec tego dnia, by nie myśleć już ile lat skończyłam i nie robić podsumowań sukcesów i porażek.
I ogolnie dziś mam jakiś nędzny dzień...

kochana, ja pinki robię od samego początku starań, w ciąży z betą 9, z przyrostami do 127 obojętnie z jakiego moczu i wiem jak one się wybarwiają. Pisałam na początku, że dla mnie ten test jest rozlany, ale widzę, że za bardzo się ty wszystkie nakręcają co nie do końca jest dobre, bo później są okropne rozczarowania. Po jednej spłynie jak po kaczce, a drugą to dobije… Beta jest jedynym słusznym potwierdzeniem, ale jeśli na jednym teście kreska jest wyraźna kreska (nie cień), a na innych nie ma nawet cienia to coś jest ewidentnie nie tak
Potwierdzam...
moj cień na pinku wykryty rano, wieczorkiem cień juz do uchwycenia na telefonie a na drugi dzień beta niecałe 6 😑😑😑
A trafiłam baby plan i niezły rozowy cień, pink też niezły cień, i jeszcze jakiś z apteki i bety O. A ja prawie zawał - że jak to.... kazdy test może być felerny niestety h..uj jeden nieskrobany....
oki ide sikać na ovulaka, skoro mam 40 sztuków 😁😂🤣

Ostatnia edycja:
jak Ci się udało wsadzić krew do tej pipetki bez ściskania tej pompeczki?!
ja nie wiem jak xD serio to graniczy z cudem jeśli komuś się to udało to jest moim mistrzem! jakoś nabieralam byle jak na końcówke po troszkę 🤣 wyłam przy tym z wkurwu, bo męczyłam dobre 20minut najpierw w palec..byłam taka zła a mąż siedział i się śmiał, dobrze bo mi humor poprawiał. Więc mówię udo 🤣🤷‍♀️🤦‍♀️(nie wiem co to był za szalony pomysł) no szkoda mi było tego testu już i tych męczarni na tym palcu, ale kreski dwie wyszły 🤣

reklama
Zobaczcie co Stary mi przed chwilą wysłał... Czasem w tym pędzie zapominam, że spotkałam kogoś tak wyjątkowego.

335014294_923069322073900_714589397233259824_n.jpg

Do góry