anyżowa
Fanka BB :)
No właśnie biegłam Wam wstawiać. O tu na dole
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie biegłam Wam wstawiać. O tu na dole
Sikaj dalej xD.Niby tu ale pierdole xd już nie robię tych testów bo to nie ma sensu ale człowiek jest głupi xD
Sikne, sikne, ale na luziea jak do rana okresu nie będzie, to nasikasz?
Rozumiem, że 13dpo to już jest taki brak nadziei, ale pamiętajmy, że implantacja może być i 12dpo
U mnie w pierwszej ciąży kreseczka licha wyszla 12 dpo. Ale wiecie... musi byc jakaś rownowaga dla zaciążonych, co by nie bylo tak kolorowoDuzo dziewczyn na ovufriend 14 dni po ma dopiero zaznaczony pozytywny test. Dla mnie 14 d po jest juz decydujący- no ale ja 14 dni po dostaje tez @.
Nie zgadzam sięU mnie w pierwszej ciąży kreseczka licha wyszla 12 dpo. Ale wiecie... musi byc jakaś rownowaga dla zaciążonych, co by nie bylo tak kolorowo
jakby coś to ja też mocno kciuki trzymam za Was! Może ten rok jeszcze jednak będzie nasz przesyłam same pozytywne myśli i fluidyTo pierwsze...
To by było nie fair, pierwsze kreseczki oficjalnie i już.... nie, za łatwo poczekam na starsze stażem kolezankiNie zgadzam się
nic nie straciłaś robiłam go trzy razy, bo jestem uparta i uparlam się, że w końcu mi się uda prawidłowo nabrać krwi do tej pipetki. Za każdym razem musiałam się jeszcze dodatkowo kłuć glukometrem, a krew była wszędzie, w całej łazience, na podłodze, na ścianach, tylko nie w tej pieprzonej pipetce!Przegrałam ta walkę nie zrobiłam go
ja się kiedyś męczyłam z tymi z krwi ...nie mogłam z palca, nie szło mi kompletnie wkurzyłam się i z uda sobie pobrałam ale żeby Cię trochę skusić bardziej to mi z tego uda drugą kreska wyszła wtedyPrzegrałam ta walkę nie zrobiłam go