pluto_nova
Moderator
tulę mocno Następny cykl będzie Twój!Zero zaskoczenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tulę mocno Następny cykl będzie Twój!Zero zaskoczenia
Przykro miZero zaskoczenia
tulę i pamiętaj że jesteśmy tu wszystkie dalej z Tobą i walczymy nie poddajemy się jeszcze nie terazZero zaskoczenia
A te dwie kreski były prawdziwe czy fałszywe? Była to ciąża? Ojj kusisz żeby jednak spróbowaćja nie wiem jak xD serio to graniczy z cudem jeśli komuś się to udało to jest moim mistrzem! jakoś nabieralam byle jak na końcówke po troszkę wyłam przy tym z wkurwu, bo męczyłam dobre 20minut najpierw w palec..byłam taka zła a mąż siedział i się śmiał, dobrze bo mi humor poprawiał. Więc mówię udo (nie wiem co to był za szalony pomysł) no szkoda mi było tego testu już i tych męczarni na tym palcu, ale kreski dwie wyszły
one są normalnie grrrrr nie mam innego okreslenia .Hahaha nie mi nie mów bo ja to samo próbowałam. Ta pipetka jest do d... a poza tym tak mi krew szybko krzepła ze nie dało rady.
była, była oczywiście potwierdziłam sobie pinkiem później ale jednak wyszły takie ładunkie dwie kreseczki, tyle że byłam już parę dni po spóźniającym się okresieA te dwie kreski były prawdziwe czy fałszywe? Była to ciąża? Ojj kusisz żeby jednak spróbować
Nie Ty jesteś głupia tylko te zasrane pinki goowno yebane niech płonie na stosietroszkę jak głupek ale wyszłam z koleżanką na wino także ogólnie nie ma dramatu, dzięki