reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
ja nie wiem jak xD serio to graniczy z cudem jeśli komuś się to udało to jest moim mistrzem! jakoś nabieralam byle jak na końcówke po troszkę 🤣 wyłam przy tym z wkurwu, bo męczyłam dobre 20minut najpierw w palec..byłam taka zła a mąż siedział i się śmiał, dobrze bo mi humor poprawiał. Więc mówię udo 🤣🤷‍♀️🤦‍♀️(nie wiem co to był za szalony pomysł) no szkoda mi było tego testu już i tych męczarni na tym palcu, ale kreski dwie wyszły 🤣
A te dwie kreski były prawdziwe czy fałszywe? Była to ciąża? Ojj kusisz żeby jednak spróbować 🥹😀

Hahaha nie mi nie mów bo ja to samo próbowałam. Ta pipetka jest do d... a poza tym tak mi krew szybko krzepła ze nie dało rady. 😀
one są normalnie grrrrr nie mam innego okreslenia 😄.
Wiem że są różne powalone reklamy testów to ja mam idealną reklamę tych z krwi : idzie para na szlaku górskim, nagle kobitka się przewraca,rozwala kolano i CYK TESTA Z KIESZENI 😂 swoją drogą ciekawe czy by wyszło jakby prosto z kolana lała na ten test😂 bo innej opcji to chyba nie ma z tymi beznadziejnymi testami ;)

A te dwie kreski były prawdziwe czy fałszywe? Była to ciąża? Ojj kusisz żeby jednak spróbować 🥹😀
była, była :) oczywiście potwierdziłam sobie pinkiem później ale jednak wyszły takie ładunkie dwie kreseczki, tyle że byłam już parę dni po spóźniającym się okresie

reklama
Do góry