reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Ale u mnie tez na testach nie było wiadomo czy to ciąża czy nie. Na jednych wychodziły cienie na drugich biało 🤷‍♀️
@Kejcik gdzie Twoja beta
tak, tylko że cienie, a tak wyraźna kreska (do tego z rozlanym barwnikiem na boki) i to jeszcze na pinku patyku jest zastanawiające tym bardziej, że pinki słabo się wybarwiają, a wcześniej był negatyw

reklama
Może miała bardziej rozcieńczony mocz dlatego teraz nie wychodzi 🤷‍♀️
tak, tylko że cienie, a tak wyraźna kreska (do tego z rozlanym barwnikiem na boki) i to jeszcze na pinku patyku jest zastanawiające tym bardziej, że pinki słabo się wybarwiają, a wcześniej był negatyw

Czekamy na betę bo mój pink dziś rano się nie wybarwil zbytnio po uzbieraniu i nasikaniu na kolejny już wybarwil się więc czekamy mam nadzieję to niska bardzo beta

Na pewno bardziej rozcieńczony był każdy niż ten poranny, obstawiam, że dziś 10dpo, te płytkowe oba o czułości 10. Więcej nie robię bo nie ma sensu. Jak będzie wynik to wrzucę. 🥺

Załączniki

• IMG_7834.jpeg
    IMG_7834.jpeg
    74,5 KB · Wyświetleń: 135
Może miała bardziej rozcieńczony mocz dlatego teraz nie wychodzi 🤷‍♀️
kochana, ja pinki robię od samego początku starań, w ciąży z betą 9, z przyrostami do 127 obojętnie z jakiego moczu i wiem jak one się wybarwiają. Pisałam na początku, że dla mnie ten test jest rozlany, ale widzę, że za bardzo się ty wszystkie nakręcają co nie do końca jest dobre, bo później są okropne rozczarowania. Po jednej spłynie jak po kaczce, a drugą to dobije… Beta jest jedynym słusznym potwierdzeniem, ale jeśli na jednym teście kreska jest wyraźna kreska (nie cień), a na innych nie ma nawet cienia to coś jest ewidentnie nie tak

reklama
Do góry