królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Z tym nie mam problemu - 14 dzien puk puk i @ja sie zawsze modle w tym czasie by dobic do chociaz tych 10 dni i miec w miare normalna faze lutealna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tym nie mam problemu - 14 dzien puk puk i @ja sie zawsze modle w tym czasie by dobic do chociaz tych 10 dni i miec w miare normalna faze lutealna
Nie wiem co jest, ale mi np. wgl nie jest szkoda kasy na testy, nawet jak sikam na biało cały czas
No mops nie może takiego czegoś zrobic.... prawa człowieka itp.
Gdy jeszcze pracowalam w swoim zawodzie (nie mops itp) to byla babeczka "patoluska" co miala za sobą z 15 ciąż (w tym kilka poronień). Wszystkie dzieci oczywiście jej odebraliśmy.
oooooo to prawda, przypomniałaś mi, że to były najlepsze orgazmy w życiufakt, wyluzować się dało przy tym.
PS. ale duzo bym dała żeby przeżyć jeszcze raz seks po joincie
Ja dochodzę do wniosku, że najbardziej lubię czas okresu. Wiem na czym stoję, właściwie wtedy mam najmniej stresu.U mnie jest tak co miesiąc - najdluzsze 10 dni w cyklu co cykl- bez zmian
U mnie też mierzyli przy przyjęciu do szpitala.To u mnie mierzyli na przyjeciu na ip, zaraz przed porodem.... chociaż właściwie to już w trakcie
Nie sugeruj się intensywnością kreski. Jai juz nieraz życie pokazało, ma się ona średnio do rośnięcia bety i nie może być wskaźnikiem czy rośnieDziewczyny jest sens robić betę dzień po dniu? Bo martwi mnie ta słabsza kreska niż wczoraj .
NiceU mnie w firmie kwiaty i bon na 100zł do rosska
najmniej stresu to mam po okresi. Jak mam okres to mnie wszystko wkurrrr*iaJa dochodzę do wniosku, że najbardziej lubię czas okresu. Wiem na czym stoję, właściwie wtedy mam najmniej stresu.
Wczoraj i od 3 dni. Biel cały czas, nie liczę już na nic bo to 13 dpo dzis.a sikalas dzisiaj na jakiś patyczek?