reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Dziwie się, ze mops jeszcze o to nie wystąpił do sądu w przypadku Anki… no dramat!
Brak możliwości podwiazania jajowodów, a mozliwosc wykonywania wazektomii u mężczyzn w mojej opinii jest niezgodna z konstytucja i zapisami w niej o równości wszystkich. Ale w tym poyyebanym kraju prędzej facetom zakaża wazektomii niż kobietom dadzą podwiązanie jajowodów. Chore!!

reklama
Też bym chciała już testować, a tu dopiero jestem na etapie owu i ciężkiej pracy 🤦 ciężkiej bo jeszcze jestem chora. Głowa mi pęka. A mój mąż na poważnie wziął się do pracy i jak obiecał że poprawi dopiero dzisiaj, tak owszem dotrzymał słowa ale zaraz po północy 🥴
To i tak dalej niż niektórzy ;) ja dopiero czekam na okres, powinien być wczoraj ale jakoś jeszcze nie ma... Znów mi się cykl wydłuży o min. 2-3 dni ehhhh

No ja właśnie wiem niby że to tylko chwila ale psycha nie pozwala i już. No nic jestem dopiero 10dpo. W pierwszej ciąży w 11 lub 12dpo wyszedl mi pozytywny. Lekkie pobolewanie cyrków i czasem brzucha,jakby okresowo ale mniej.
jak zrobisz to daj znać, jestem ciekawa Twoich doświadczeń z robienia tego testu 😁

A teraz pytanie do dziewczyn z pozytywnym testem. Miałyście jakieś objawy implantacji? Bóle brzucha, krwawienia? Czy kompletnie nic
@Kaala
@Lady With Cats
@Hope99
@staramsiebardzo
@Aczkolwiek@to_na_pralkę
Tak ja miałam miesiac temu ból jajnika i brzuch że aż mnie to obudziło, tym razem również tylko teraz leżałam i dlatego na następny dzień zrobiłam test i miałam ten turbo cień
Swoją drogą ja sikam jakndzik uzbierałam trochę i jest ciemniej 😁
@997tenNumerToKlopoty nie wiedziałam że są testy w action 🙉

ale to jest przy regularnym zażywaniu, a nie znam nikogo, kto pali dzień w dzień, jedynie okazjonalnie
Niestety zaliczam się do tych osób, które na studiach paliły dzień w dzień. Nie uzaleznia, to prawda, ale jak rzuciłam to w życiu bym do tego nei wróciła. Nie dało się ze mną rozmawiać i domyslam się, że nieco zniszczyło to mój organizm w jakiś sposób. THC niszzy komówki nerwowe. Szczęście w nieszczęściu po paru latach ogarnełam się i nie odczuwam skutków.

Dziwie się, ze mops jeszcze o to nie wystąpił do sądu w przypadku Anki… no dramat!

No mops nie może takiego czegoś zrobic.... prawa człowieka itp.
Gdy jeszcze pracowalam w swoim zawodzie (nie mops itp) to byla babeczka "patoluska" co miala za sobą z 15 ciąż (w tym kilka poronień). Wszystkie dzieci oczywiście jej odebraliśmy.

reklama
Do góry