reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Kurde laski, ale dowaliłam 🤣🤣
Z seksu nici !
Myślę sobie owu się zbliża, więc za radą @Bolilol zaciągnę męża wcześniej do łóżka. Więc oznajmiłam mu, że idę się kąpać i może coś pooglądamy w łóżku (myśląc w duchu o bara bara🤣)
Więc idę się kąpać, a przy okazji szybkie odświeżenie fryzury Bożeny. Rachu ciachu rachu ciachu zadowolona jadę równo. No i co? I chlas. Bożena ujebana. Więc teraz siedzę z zakrawioną piczą 🤣🤣
ta krew to może było zagniezdżenie 🤣 takie wczesne

reklama
Kobieta kobiecie kobietom 😃 Kochane, życzę nam wszystkim tu, byśmy za rok mogły byc w trakcie spełniania marzeń lub już je mieć przy sobie🤰🤱 🙂 życzę nam dużo siły, bo kto jak nie my 🥰 pięknego dnia🌷🌷🌷

wonder woman GIF

Też Wam życzę niezachwianej wiary w swoją kobiecość :)
Ja dziś idę na ukochany trening z moją drugą siłaczką i przebieramy nóżkami do wyjazdu, bo to tuż tuż... :))

U mnie wczoraj pozytywny test owu wieczorem, więc dziś pewnie owu, mąż dziś wraca, ale pewnie będzie tak zajechany, że aż się boje podchodów... zapytam po prostu wprost, czy jest szansa na bzykanko, a jak nie, to postaram się nie załamać ;p

Dziewczyny 🥺 ja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu?🥺 kreska pojawiła się natychmiast, test moczony w kubku. Z przyzwyczajenia jednak od razu wylałam sisiuśki i teraz czekam aż mi się nowe zbiorą 🫣

Załączniki

• IMG_7819.jpeg
    IMG_7819.jpeg
    97,1 KB · Wyświetleń: 167
reklama
Dziewczyny 🥺 ja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu?🥺 kreska pojawiła się natychmiast, test moczony w kubku. Z przyzwyczajenia jednak od razu wylałam sisiuśki i teraz czekam aż mi się nowe zbiorą 🫣
Piękna kreska! Możliwe, że w poniedziałek jeszcze lab nie wykrył, a teraz masz ok. 10 :) Cóż za piękny marzec

Do góry