Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No kurde coś za wyraźna jak na fabryczną... ZBieraj siki. A na betę nie masz możliwości iść?Dziewczyny ja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu? kreska pojawiła się natychmiast, test moczony w kubku. Z przyzwyczajenia jednak od razu wylałam sisiuśki i teraz czekam aż mi się nowe zbiorą
Czekamy na powtórkę. No kreska ewidentnie jest.Dziewczyny ja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu? kreska pojawiła się natychmiast, test moczony w kubku. Z przyzwyczajenia jednak od razu wylałam sisiuśki i teraz czekam aż mi się nowe zbiorą
Dziewczyny ja wiem, że dziś jeszcze nie jest moja kolej i że robiłam betę w poniedziałek i była <0,20 ale czy myślicie, że to może być chichot losu? kreska pojawiła się natychmiast, test moczony w kubku. Z przyzwyczajenia jednak od razu wylałam sisiuśki i teraz czekam aż mi się nowe zbiorą
mam możliwość i zaraz pojadę, muszę tylko o 8 wprowadzić Koreańczyków na lotnisko i od razu cisnę do diagnostykiNo kurde coś za wyraźna jak na fabryczną... ZBieraj siki. A na betę nie masz możliwości iść?
Zostaw Koreańczyków, dorośli są, poradzą sobie ty leć na betę!mam możliwość i zaraz pojadę, muszę tylko o 8 wprowadzić Koreańczyków na lotnisko i od razu cisnę do diagnostyki