reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Hej dopytam bo też właśnie ten folian z naturell suplementuje. W puerii jest kwas foliowy czy metylowana forma?
Składniki odżywcze 1 kapsułka z witaminami i minerałami:

• Kwas foliowy 800 µg (L-metylofolian wapnia 400 µg + Kwas pteroilomonoglutaminowy400 µg 400 µg) 400%*
  • Witamina D 50 µg (2000 j.m) 1000%*
  • Witamina B12 2,6 µg 104%*
  • Witamina B6 1,9 mg 136%*
  • Jod 200 µg 133%*
  • Cholina 130 mg -
Składniki odżywcze 1 kapsułka z DHA:

• DHA 300 mg
  • EPA 30 mgp

Składniki odżywcze 1 kapsułka z witaminami i minerałami:

• Kwas foliowy 800 µg (L-metylofolian wapnia 400 µg + Kwas pteroilomonoglutaminowy400 µg 400 µg) 400%*
  • Witamina D 50 µg (2000 j.m) 1000%*
  • Witamina B12 2,6 µg 104%*
  • Witamina B6 1,9 mg 136%*
  • Jod 200 µg 133%*
  • Cholina 130 mg -
Składniki odżywcze 1 kapsułka z DHA:

• DHA 300 mg
  • EPA 30 mgp
pokazuj lepiej dzisiejszy test 😁

W tym sęk, że nie zawsze właśnie te mające szerokie biodra dadzą radę zwłaszcza jeśli sprzężna jest za mała.
Jestem w szoku, że tak mało kobiet o tym wie i są zmuszane do rodzenia naturalnie kiedy ich fizjologia na to po prostu nie pozwala. U mnie próbowali wymusić bo dziecko małe, ale wtedy od razu zażądałam wypisu na żądanie i pójścia do innego szpitala. No i przez jedną panią doktor zostałam potem mianowana "pani wąska miednica"....

Ale czekaj, czekaj. Ja nie napisałam, że o tym nie wiem tylko ze mi nie mierzyli. Na nawet bym się nie zgodziła. Ale to jakby wątek kreskowy a nie ciążowy

Dzień Dobry Dziewczyny :) Niech ten Dzień Kobiet będzie dla odmiany Dniem Staraczki, więc bez względu na to jakim uczuciem darzycie świętowanie 8 marca, koniecznie zróbcie dziś dla siebie coś miłego. I nie zapomnijcie przywitać się w lustrze: “Cześć Mała, kocham Cię i podziwiam za to co robisz, za to jaka jesteś piękna i silna”. A wasi faceci to niech już tam sobie robią, co chcą, żeby Wam dogodzić 🤪 Zdrówko 🍷

reklama
Do góry