reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

reklama
Hej dopytam bo też właśnie ten folian z naturell suplementuje. W puerii jest kwas foliowy czy metylowana forma?
Składniki odżywcze 1 kapsułka z witaminami i minerałami:

• Kwas foliowy 800 µg (L-metylofolian wapnia 400 µg + Kwas pteroilomonoglutaminowy400 µg 400 µg) 400%*
  • Witamina D 50 µg (2000 j.m) 1000%*
  • Witamina B12 2,6 µg 104%*
  • Witamina B6 1,9 mg 136%*
  • Jod 200 µg 133%*
  • Cholina 130 mg -
Składniki odżywcze 1 kapsułka z DHA:

• DHA 300 mg
  • EPA 30 mgp

Składniki odżywcze 1 kapsułka z witaminami i minerałami:

• Kwas foliowy 800 µg (L-metylofolian wapnia 400 µg + Kwas pteroilomonoglutaminowy400 µg 400 µg) 400%*
  • Witamina D 50 µg (2000 j.m) 1000%*
  • Witamina B12 2,6 µg 104%*
  • Witamina B6 1,9 mg 136%*
  • Jod 200 µg 133%*
  • Cholina 130 mg -
Składniki odżywcze 1 kapsułka z DHA:

• DHA 300 mg
  • EPA 30 mgp
pokazuj lepiej dzisiejszy test 😁

W tym sęk, że nie zawsze właśnie te mające szerokie biodra dadzą radę zwłaszcza jeśli sprzężna jest za mała.
Jestem w szoku, że tak mało kobiet o tym wie i są zmuszane do rodzenia naturalnie kiedy ich fizjologia na to po prostu nie pozwala. U mnie próbowali wymusić bo dziecko małe, ale wtedy od razu zażądałam wypisu na żądanie i pójścia do innego szpitala. No i przez jedną panią doktor zostałam potem mianowana "pani wąska miednica"....

Ale czekaj, czekaj. Ja nie napisałam, że o tym nie wiem tylko ze mi nie mierzyli. Na nawet bym się nie zgodziła. Ale to jakby wątek kreskowy a nie ciążowy

Dzień Dobry Dziewczyny :) Niech ten Dzień Kobiet będzie dla odmiany Dniem Staraczki, więc bez względu na to jakim uczuciem darzycie świętowanie 8 marca, koniecznie zróbcie dziś dla siebie coś miłego. I nie zapomnijcie przywitać się w lustrze: “Cześć Mała, kocham Cię i podziwiam za to co robisz, za to jaka jesteś piękna i silna”. A wasi faceci to niech już tam sobie robią, co chcą, żeby Wam dogodzić 🤪 Zdrówko 🍷

reklama
Do góry