Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dopytam bo też właśnie ten folian z naturell suplementuje. W puerii jest kwas foliowy czy metylowana forma?brałam metylofolian z naturell, potem puerie i teraz znów metylofolian. I nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale może to co napisałam jakoś odpowie
Składniki odżywcze 1 kapsułka z witaminami i minerałami:Hej dopytam bo też właśnie ten folian z naturell suplementuje. W puerii jest kwas foliowy czy metylowana forma?
pokazuj lepiej dzisiejszy testSkładniki odżywcze 1 kapsułka z witaminami i minerałami:
Składniki odżywcze 1 kapsułka z DHA:
- Kwas foliowy 800 µg (L-metylofolian wapnia 400 µg + Kwas pteroilomonoglutaminowy400 µg 400 µg) 400%*
- Witamina D 50 µg (2000 j.m) 1000%*
- Witamina B12 2,6 µg 104%*
- Witamina B6 1,9 mg 136%*
- Jod 200 µg 133%*
- Cholina 130 mg -
- DHA 300 mg
- EPA 30 mgp
Mi mierzyła przed pierwszym porodem który okazał się CC położna w szkole rodzenia. Przed drugim naturalnym na usg tylko sprawdzał/ mierzył? blizne po ccWiem, że nie do mnie pytanie ale mi nie
A ja miałam poród naturalny po cięciu
W tym sęk, że nie zawsze właśnie te mające szerokie biodra dadzą radę zwłaszcza jeśli sprzężna jest za mała.
Jestem w szoku, że tak mało kobiet o tym wie i są zmuszane do rodzenia naturalnie kiedy ich fizjologia na to po prostu nie pozwala. U mnie próbowali wymusić bo dziecko małe, ale wtedy od razu zażądałam wypisu na żądanie i pójścia do innego szpitala. No i przez jedną panią doktor zostałam potem mianowana "pani wąska miednica"....
U nas mierzyli przy przyjęciu do szpitala takim śmiesznym niby cyrklemNie przypominam sobie serio. A leżałam w dwóch szpitalach właśnie, bo w jednym z zagrożeniem porodem przedwczesnym i potem w innym, gdzie już urodziłam
W marcu, ewidentnie ciążowy chyba jednakAle czekaj, czekaj. Ja nie napisałam, że o tym nie wiem tylko ze mi nie mierzyli. Na nawet bym się nie zgodziła. Ale to jakby wątek kreskowy a nie ciążowy