reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Super, na początku domyślam się że ciężko, ale po 2-3 latach będą się pewnie extra bawić i spędzać czas (dający tym samym wytchnienie rodzicom ;))
Tak bawią się super ale z tym wytchnieniem to ciężko bo kombinują co mogą czasem kosmos jakie mają pomysły ale jest to na swój sposób piękne
Nie wiem jak Wy, ale ja mam w tym miesiącu postanowienie, żeby nie testować przed planowanym 1 dniem miesiączki! Poprzedni miesiąc tak mnie zorał psychicznie, że potrzebuję głowę czymś zająć i niech się dzieje co chce 🙈
Też tak chciałam ale już zapomniałam że tak chciałam 😁🤣 testy już kurier do mnie wiecie na jutro 🤣🤣🤣

reklama
a u mnie idealnie w dzień moich urodzin 🥺🙏🏼
Jakby u mnie pyklo to termin porodu były na dzień moich uro 🥺
Ale nie polecam mieć uro w takich zimnych miesiącach 😂🤷‍♀️ najepiej gdzieś tak wiosna lato 😂🤭

Załączniki

• 4C964568-DA92-4CEB-8642-23971C21509F.png
    4C964568-DA92-4CEB-8642-23971C21509F.png
    161,2 KB · Wyświetleń: 83
Tak bawią się super ale z tym wytchnieniem to ciężko bo kombinują co mogą czasem kosmos jakie mają pomysły ale jest to na swój sposób piękne

Też tak chciałam ale już zapomniałam że tak chciałam 😁🤣 testy już kurier do mnie wiecie na jutro 🤣🤣🤣
haha, ja planuję zamówić paskowe po wypłacie i to będzie solidny sprawdzian silnej woli dla mnie 😅

Jakby u mnie pyklo to termin porodu były na dzień moich uro 🥺
Ale nie polecam mieć uro w takich zimnych miesiącach 😂🤷‍♀️ najepiej gdzieś tak wiosna lato 😂🤭

U nas zależy kiedy owu było/jest/będzie xD ale gdzieś w okolicy urodzin Starego.
Choć znając moje szczęście obstawiam - 6.12, 24-26.12 lub 31.12 :D

U nas zależy kiedy owu było/jest/będzie xD ale gdzieś w okolicy urodzin Starego.
Choć znając moje szczęście obstawiam - 6.12, 24-26.12 lub 31.12 :D
Policz ile kasy zaoszczędzisz przez lata :D Jeden/dwa prezenty i cały rok prawie z głowy. Zostanie tylko dzień dziecka. Nie trzeba będzie się ciągle głowić co kupić.

Dzieeeeń dooobry ❤️.
Wracam zza światów. Od grudnia czekałam zeby Wam napisać Szczęśliwego Nowego Roku 🥳😆😆
Mój rok zaczyna się w marcu. Po takiej dawce cotygodniowego bólu (profilaktyka antyzrostowa/niech ją pierun strzeli!) po operacji macicy, czekam na wiosnę w PL niczym bocian 😁.
Dla info. Na forum jestem od końca 21 roku. 2 straty 9tc, błędna diagnoza przez 2 lata (m.dwurożna). Zostawiam to za sobą.
Z plusów.. po 2 latach trafiłam na lekarzy myślących, dostałam skierowanie do immuno. I to od endokrynolog z luxM. Zmieniłam hematologa przypadkiem na super gościa. Zbadał mnie tyle ile mógł (NFZ). Wyszły mi obniżone białka C i S, badane na tabsach anty. (Do operacji) I dzięki temu wiemy, że w ciąży również spadają mi te białka i w tym tkwi przyczyna...niby (heparynka zalecana).
no cześć! Miło Cię widzieć!

Policz ile kasy zaoszczędzisz przez lata :D Jeden/dwa prezenty i cały rok prawie z głowy. Zostanie tylko dzień dziecka. Nie trzeba będzie się ciągle głowić co kupić.

Jeżeli to forma żartu to spoko.

A jak poważnie to nie wyobrażam sobie tego. Dlaczego jedno z dzieci miało by dostawać mniej prezentów tylko dlatego, że tak się "pechowo" urodziło? (mam już dwoje, planuję mieć 4)
Miałam w podstawówce koleżankę z 6 grudnia i faktycznie ona dostawała jeden prezent i już wtedy uważałam to za coś mega słabego.

Jedynie to faktycznie, jak już mam 12 latka w domu, to często na okazje dajemy mu po prostu kasę, a potem on sobie np. pod choinkę kupuje coś wypasionego (plus dołożone od nas/reszty rodziny) ale to są już "zabawki" za kilka czy kilkanaście tysięcy

reklama
Do góry