reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Jeżeli to forma żartu to spoko.

A jak poważnie to nie wyobrażam sobie tego. Dlaczego jedno z dzieci miało by dostawać mniej prezentów tylko dlatego, że tak się "pechowo" urodziło? (mam już dwoje, planuję mieć 4)
Miałam w podstawówce koleżankę z 6 grudnia i faktycznie ona dostawała jeden prezent i już wtedy uważałam to za coś mega słabego.

Jedynie to faktycznie, jak już mam 12 latka w domu, to często na okazje dajemy mu po prostu kasę, a potem on sobie np. pod choinkę kupuje coś wypasionego (plus dołożone od nas/reszty rodziny) ale to są już "zabawki" za kilka czy kilkanaście tysięcy
taaa, mój kolega ze studiów ma na imię Adam i urodził się w Wigilię - to jest dopiero krzywda 😂 Urodziny, imieniny i prezent pod choinkę w jednym 😝

reklama
@LadyCaro brawo za zaufanie do lekarza. Ćwiczą nas w cierpliwości aż za bardzo, ale co zrobić.
Co do tych rozkmin o dentyście z wątku lutowego😁.. oni to widzą po wzmocnionych nagle mięśniach jamy ustnej. Ale z takimi lekarzami coś musi być bardzo nie halo 🙄🙈.

@LadyCaro brawo za zaufanie do lekarza. Ćwiczą nas w cierpliwości aż za bardzo, ale co zrobić.
Co do tych rozkmin o dentyście z wątku lutowego😁.. oni to widzą po wzmocnionych nagle mięśniach jamy ustnej. Ale z takimi lekarzami coś musi być bardzo nie halo 🙄🙈.
ufam, ale też nie bezgranicznie :D ale jakby przetestoałam już kilku i wielu np w pewnych miejscach problemu nie widziało, a on sie temu przyjrzał, więc dlategomu ufam. (dodam, ze to co mówił, pokrywało się z tym co mówiły dziewczyny na forum wiec tym bardziej :D)

Mi w tym momencie wychodzi termin na 2 grudnia :p
Więc mogę być jedna noga w kazdym wątku :D Swoją drogą jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś urodził DOKLADNIE w planowany dzien, zawsze jakies przesuniecie jest.

ufam, ale też nie bezgranicznie :D ale jakby przetestoałam już kilku i wielu np w pewnych miejscach problemu nie widziało, a on sie temu przyjrzał, więc dlategomu ufam. (dodam, ze to co mówił, pokrywało się z tym co mówiły dziewczyny na forum wiec tym bardziej :D)
Czaje i doskonale rozumiem. Jak któryś z szanownych lekarzy bardziej się wczuje w naszą sytuację i próbuje coś nowego to od razu lepiej na sercu i już ma plusika na koncie.
Mi póki co więcej pomogli lekarze z innych dziedzin niż ginekologia 🤬. Żeby chociaż sugerowali jakieś badania.. No nic zero, a tacy polecani.

reklama
myślicie, że powinnam dziś zrezygniować z treningu? Zapomniałam spytać... Troche plamię i trochę brzuch mnie boli.

Do góry