reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe prawilne kreski 🌷☀️

Jeżeli to forma żartu to spoko.

A jak poważnie to nie wyobrażam sobie tego. Dlaczego jedno z dzieci miało by dostawać mniej prezentów tylko dlatego, że tak się "pechowo" urodziło? (mam już dwoje, planuję mieć 4)
Miałam w podstawówce koleżankę z 6 grudnia i faktycznie ona dostawała jeden prezent i już wtedy uważałam to za coś mega słabego.

Jedynie to faktycznie, jak już mam 12 latka w domu, to często na okazje dajemy mu po prostu kasę, a potem on sobie np. pod choinkę kupuje coś wypasionego (plus dołożone od nas/reszty rodziny) ale to są już "zabawki" za kilka czy kilkanaście tysięcy
taaa, mój kolega ze studiów ma na imię Adam i urodził się w Wigilię - to jest dopiero krzywda 😂 Urodziny, imieniny i prezent pod choinkę w jednym 😝

reklama
@LadyCaro brawo za zaufanie do lekarza. Ćwiczą nas w cierpliwości aż za bardzo, ale co zrobić.
Co do tych rozkmin o dentyście z wątku lutowego😁.. oni to widzą po wzmocnionych nagle mięśniach jamy ustnej. Ale z takimi lekarzami coś musi być bardzo nie halo 🙄🙈.

@LadyCaro brawo za zaufanie do lekarza. Ćwiczą nas w cierpliwości aż za bardzo, ale co zrobić.
Co do tych rozkmin o dentyście z wątku lutowego😁.. oni to widzą po wzmocnionych nagle mięśniach jamy ustnej. Ale z takimi lekarzami coś musi być bardzo nie halo 🙄🙈.
ufam, ale też nie bezgranicznie :D ale jakby przetestoałam już kilku i wielu np w pewnych miejscach problemu nie widziało, a on sie temu przyjrzał, więc dlategomu ufam. (dodam, ze to co mówił, pokrywało się z tym co mówiły dziewczyny na forum wiec tym bardziej :D)

Mi w tym momencie wychodzi termin na 2 grudnia :p
Więc mogę być jedna noga w kazdym wątku :D Swoją drogą jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś urodził DOKLADNIE w planowany dzien, zawsze jakies przesuniecie jest.

ufam, ale też nie bezgranicznie :D ale jakby przetestoałam już kilku i wielu np w pewnych miejscach problemu nie widziało, a on sie temu przyjrzał, więc dlategomu ufam. (dodam, ze to co mówił, pokrywało się z tym co mówiły dziewczyny na forum wiec tym bardziej :D)
Czaje i doskonale rozumiem. Jak któryś z szanownych lekarzy bardziej się wczuje w naszą sytuację i próbuje coś nowego to od razu lepiej na sercu i już ma plusika na koncie.
Mi póki co więcej pomogli lekarze z innych dziedzin niż ginekologia 🤬. Żeby chociaż sugerowali jakieś badania.. No nic zero, a tacy polecani.

reklama
myślicie, że powinnam dziś zrezygniować z treningu? Zapomniałam spytać... Troche plamię i trochę brzuch mnie boli.

Do góry